Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van értelme egy olyan nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme egy olyan nőnél próbálkozni aki azt mondta "jópofa vagy de csak barátnak"?

Figyelt kérdés
Nyáron beszélgettem egy lánnyal és végül is korrekten megmondta, hogy "nem" inkább csak mint barátok legyünk! Ezt én tudomásul is vettem, nem "akadékoskodtam". Ezután találkoztunk ittunk egy kávét, sétáltunk valamint f..bookon sokat beszélgettünk. Azonban ez a fajta kommunikáció megszakadt és majd csak discoba találkoztunk (ott beszélgettünk és táncoltunk is). Megint egy kis szakadás történt semmi kommunikáció, de engem érdekelt mi van vele. Ezért minap ráírtam és meglepően elég sokat beszélgettünk ismét és végül is abba maradtunk hogy találkozunk a közeljövőben. Ő azt írta, hogy rajtam múlik mikor szánok rá időt. Minap írtam neki, hogy mi a helyzet ment a beszélgetés egyszer csak nem válaszolt. Most nem tudom mi a helyzet mit csináljak, hagyjam a fenébe vagy írjak megint és kérdezem meg, hogy akkor mikor futunk össze.

#dadadade
2017. szept. 25. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Értelmezési problémáid vannak? Vagy képtelen vagy felfogni a szavak értelmét?

Ha kijelentik, hogy CSAK BARÁTNAK kellesz, akkor minek akarsz még te próbálkozni? H..lyét akarsz direkt csinálni magadból?

2017. szept. 25. 22:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már a legelső ilyennél leléptem volna. Ha elfogadod egy olyan nő barátségát, aki neked tetszik, de nála esélyed sincs, az olyan, mintha kívülről nyaldosnád a lekvárosuveget.
2017. szept. 25. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Megkaptam őszintén.

Soha többet nem láttam azóta sem.

Továbbléptem és kész,ma már nem gondolok rá.

Találtam több értékes leányzót,mert nyitott szemekkel járok.

Lépj te is.

F.

2017. szept. 25. 22:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan mintha csak játszana veled. Jó érzés neki, hogy a közelében vagy, de szerintem nem akar tőled semmit.

Szerintem is tiplizzél, keress olyan nőt aki komolyan vesz és akit te is komolyan tudsz venni.

2017. szept. 25. 22:42
 5/9 kén_ ***** válasza:

Nem szórakozik veled. Korrekten elmondta, hogy nem, azóta pedig barátként vagy tartva. Ez azóta se változott, és nem is küld jeleket, csupán úgy viselkedik veled, mint egy baráttal.

Ha arra vársz, hogy ez megváltozik, ne tedd. Keress mást.

2017. szept. 25. 22:45
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazgatók van mert egy álomvilágban èltem semmi realitással!
2017. szept. 25. 22:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"jópofa vagy de csak barátnak"

Ez az a mondat, ami után páros lábbal dobbantasz. Miki egér, az jópofa...

2017. szept. 25. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha eléggé odafigyelsz és elég tapasztalatot szerzel akkor már az első jelekből láthatod hogy a nő mit gondol rólad. Hogy néz rád és hogy viselkedik. Így már 10 perc ismerettség után el tudod dönteni hogy lesz egy nőnél esélyed vagy nem.

Ha már meg is mondja a nő hogy ne várj semmit akkor az azt jelenti rájött hogy neked egyáltalán nem jött le az elején hogy nem jössz be neki és segített. De ha már megmondta akkor mit akarsz még? Reménykedsz? Ha egy nő első benyomása az volt hogy veled nem fog soha lefeküdni akkor társaloghatsz vele folyamatosan 10 évig akkor se fog veled lefeküdni. Lépj tovább. Barátkozni lehet vele de felejtsd el hogy ebből több lesz.

2017. szept. 25. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:

egy dolog hiányzik belőled, valami férfiasság, valami vonzalom, azon kívül minden megvan.

Ha e van, akkor villants fel neki valami olyat, hogy lássa, te bizony pasi vagy, és te őt akarod.

2017. szept. 26. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!