Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom?
Nekem ő volt az első.
Reggel eljátszotta, hogy csak egy alkalomra szólt a dolog, majd mondta, hogy nyugodjak meg csak viccelt. Felháborodva eljöttem és mondtam, hogy át kell gondolnom a dolgokat. Szakítsak, vagy túlreagálom?
Agyi szint nulla. Hány éves vagy?
10? Mert kb úgy viselkedsz vele együtt.
Igen viccelődj a szakítással hátha komolyan veszi és megszabadul tőled.
Nem, egyáltalán nem jogos a kiakadásod. Gondolom előtte is hasonló volt a humora. Attól, hogy hisztikirálynő vagy, még TE VÁLASZTOTTAD őt.
Az meg már vicc, hogy gyk mibe megy át... Már egy poén miatt is csúnygonoszférfiak, meg ki kell őket dobni. Az a helyzet, hogy nőknél és férfiaknál is vannak, akik szeretnek mindennel viccelődni. Ez van.
Pár hete jöttem össze egy lánnyal. Szűz volt. Lefeküdtünk, utána benyomott viccből egy olyan szöveget, hogy megvolt a szex, most akkor le is léphet. Most akkor dobjam ki, mert csúnyagonosz lány? Nem, szimplán levettem, hogy poén és azt válaszoltam, hogy előbb csináljon nekem egy kaját. Röhögtünk és az élet ment tovább...
Fel kéne nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!