Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kiakadásom?
Nekem ő volt az első.
Reggel eljátszotta, hogy csak egy alkalomra szólt a dolog, majd mondta, hogy nyugodjak meg csak viccelt. Felháborodva eljöttem és mondtam, hogy át kell gondolnom a dolgokat. Szakítsak, vagy túlreagálom?
Nem reagálod túl szerintem. Én az ilyet egyáltalán nem szeretem, mikor számomra fontos dolgokkal - igen, a szüzesség is az - szórakoznak, viccelődni. Ez nem vicces, ez gáz.
Nem mondom, hogy szakíts, nincs jogom ehhez, de jól teszed ha átgondolod, hátha ő is gondolkozik picit, hogy mivel viccelődik.
Most akkor mit csináljak?
Lépjek túl a dolgon vagy ha most ilyen később se számítsak jobbra?
Akkor akadj ki, amikor védekezés nélkül akasztottak be;)
Ha ennyire nem ismered még humorát sem a beakasztónak, akkor ez csak szűzoltás volt megismeréstől 1 nap után ugye...
Amennyit tettél a kapcsolatba-ismerkedésbe, olyan jövőd lesz vele s hosszú;)
Azzal ne viccelj!
Ha megbánta, akkor adj neki lehetőséget, hogy jóvá tegye.
Nem kell megviccelni. Nem volt szép, hogy ezzel viccelt, de ha valóban belátta, hogy nem volt helyes, csak beszéljétek meg és lépjetek tovább.
Egy szarkasztikus humorral rendelkező embernél sem tudnám elképzelni ezt a fajta viccet ilyen szituban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!