Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valamilyen negatív hatása ha már sok ideje nem voltam kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Már 7 éve, hogy nincs kapcsolatom ebbe beletartozik, hogy alkalmi sem volt azóta.

2018. febr. 3. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Elég sok. Ekkorát csalódtál?
2018. febr. 3. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne. 21F még soha nem volt csajom.
2018. febr. 3. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Igen. Annyira hozzá szoksz az egyedülléthez, hogy hiába jön valaki, szó szerint zavarni fog, kb három nap után.

Üdv a klubban.

30+N

2018. febr. 3. 14:08
 4/8 A kérdező kommentje:

:O

1# igen ekkorát

2018. febr. 3. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet. Én is 7 éve egyedül vagyok, megözvegyültem fiatalon. Annyira hozzászoktam az egyedülléthez, hogy nem is akarok változtatni rajta. Aki akar, annak is nehéz.
2018. febr. 3. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet. Nézd meg hányan vannak akiknek soha nem volt kapcsolatuk, és szenvednek tőle.

Neked volt, tudod milyen érzés szeretve lenni, és szeretni, idővel hiányérzet alakul ki benned emiatt.

2018. febr. 3. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Hozzászoksz az egyedülléthez, a szabadsághoz, hogy önállóan dónthetsz bármiről, és nem kell máshoz alkalmazkodnod, elviselni más dolgait. Így lehet egy kapcsolatot teherként élnél meg, hiszen ott rengeteg kompromisszum, alkalmazkodás, megfelelés várhat az emberre, és az persze nem olyan kényelmes, mint mikor teljesen a magad ura vagy. Leginkább csak erre lehet hatással.
2018. febr. 3. 16:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, hogy lehet, de tudsz tenni ellene.

Amikor egyedül vagy, akkor a magánéletben nem kell alkalmazkodnod, nem kell kompromisszumokat kötnöd, nem kell külső nyomásra változtatnod vagyg erőfeszítéseket tenned. Ha nem vagy túl szociális, akkor az is lehet, hogy beleridegedsz egyfajta gondolkodásmódba, mert nincs valaki, akinek az eltérő szempontjai miatt időről időre felül kéne vizsgálnod a véleményedet, ezért egyszerűsítesni, általánosítani, kategorizálni kezdesz, előítéletesebb, rugalmatlanabb leszel. A szexualitásod is módosulhat.

De ha tudatosan odafigyelsz erre és törekedsz rá, hogy kommunikatív, alkalmazkodóképes és rugalmas maradj, akkor nem lesz nagy gond.

2018. febr. 5. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!