Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor én se keressem őt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én se keressem őt?

Figyelt kérdés
A barátomat 1 hete nem láttam, mivel lebetegedett. Hétvégén nagyon lázas volt, nem akarta, h menjek hozzá, nehogy elkapjam, ami étthető részéről, bár én nem féltem, h elkapom. Hétköznap többször próbáltam eljutni hozzá, amikor már jobban volt, h segítsek neki, de mindig valamit kitalált, h ma úgyis megy már be munkába, mert nincs láza. Igaz levert még kicsit, de, hazafele megáll nálam munkába, h találkozzunk. Persze nem jött, azzal az indokkal, h sietett haza, mert elfáradt... Nem tudom, magamból kiindulva én a belemet is húzhatnàm, de 1 hét találkozás nélkül “rohannék” a páromhoz, ha adott a lehetőség. Terveztem, h hétvégén már elmegyek hozzá, addigra gondolom már jól lesz, de mostmár nem tudom... Ne is hozzam fel, h találkozzunk, várjam meg míg ő mondja?
2018. febr. 1. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Megcsalna?
2018. febr. 1. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
? :) bocsi, de nem értem
2018. febr. 1. 16:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Hmmm, hát nem nézem ki belőle... Bár ilyet még sosem csinált, h került volna. De lehet csak én érzem úgy h kerül
2018. febr. 1. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát, te elég sokszor felajánlottad. Én hagynám.

Mondja amúgy, hogy, hiányzol neki?

2018. febr. 1. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Kerül :(

1) kavar valakivel

2) elhidegült

Bármelyik is, nagyon gáz, hogy kerül és ennyire nem vagy neki fontos

2018. febr. 1. 17:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, mondta sokszor, pont ezert nem ertem, h akkor miert nem tud 5 percre megallni :/ Szerintem is hagyom, és megvárom míg ő mondja, h szeretne találkozni és ELJÖN.
2018. febr. 1. 17:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Még le van gyengülve a szervezete.

Nyugi,nem kell kombinálni,hívd fel holnap munka után.

Ha visszajött a régi fizikuma,találkozni akar veled.

F.

2018. febr. 1. 17:42
 8/8 A kérdező kommentje:
7. En is probalom magamat ezzel nyugtatni, h lehet h tenyleg ramatyul erzi meg magat... :/ Koszi a valaszokat
2018. febr. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!