Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én keressem vagy ne?
Figyelt kérdés
Találkozgatok egy férfival, volt már jo pár randi, vacsi, szex is. Ugyanakkor nem vagyok benne biztos hogy én keressem e, tegnap töltöttük el együtt egy egész napot, ugy volt h este még egy napot ott töltök de haza kellett jönnöm másnap kora reggeltől dolgom volt. Este még beszéltünk mikor hazaértem, ma már dolgozik illetve délutánra volt progija egy haverjával.
Ócsároló válaszokat nem kérek, köszi.
én Keressem vagy ne?
2017. okt. 24. 15:39
1/4 anonim válasza:
Istenem. Hogy tudsz te pasizni? El se tod dönteni mit akarsz . Keressd merr akkor nemmajd lesz többé szex, vacsi egyebek
2/4 anonim válasza:
Szerintem ezt neked kell eldönteni.
Mindegy nagyjából...
3/4 anonim válasza:
Ha volt már néhány randi, akkor keresheted szerintem. Az első 1-2 után illik még a pasinak erőlködni utána már mehet a kölcsönös érdeklődés kimutatása. De cáfoljatok meg ha nem így gondoljátok.
4/4 anonim válasza:
Szerintem most hogy megvoltál neki, nem fogod már érdekelni.
Szar ügy, de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!