Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Keressem én, vagy hagyjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressem én, vagy hagyjak neki időt, hátha majd lép?

Figyelt kérdés
Nemrég megismerkedtem egy férfivel, éppen egy elég zűrös kapcsolat végén voltam. Természetesen ezt tudattam az új sráccal is, viszont az exem írt neki egy üzenetet, ami miatt teljesen kilépett ebből az egészből ez a srác. Azóta írtam neki, hogy beszéljük meg, de ő csak annyit mondott, hogy így nem akarja már ezt. A baj az, hogy elég kétértelmű jeleket adott felém,ezután is, amikre nem kaptam választ, csak annyit mondott, hogy pár nap múlva megbeszéljük. Ez egy hete volt és azóta nem keresett. Keressem én, vagy egyértelműen nem akar már semmit, és inkább hagyjam?
2017. dec. 8. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Mi allt a levelben? Igazsag szerint en irnek neki. Nem ertem egy level miert okozott neki ekkora problemat... De en azert meg egyszer beprobalkoznek 😊
2017. dec. 9. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!