Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 évesnek hogy lehet előélete ha egyszer nem él régen, miért furcsa ennyi idősen a szüzesség, csak 5 éve nagy korú?
"Egy 23 évesnek hogy lehet előélete ha egyszer nem él régen"
Figy, eddig te valami burokban éltél, vagy mi?
A mai 12-14 évesek már olyan szintű felnőttes viselkedést imitálnak, plusz élnek, hogy lekörözik a huszonéveseket.
Szóval erről a fajta előéletről beszélnek, amit a tizenéves korodban szerezhettél volna.
Középsulis korszakodban mit csináltál a tanuláson kívül?
Én meg baromira imádtam azt hazudni 14-15 évesen anyámnak, hogy barátnőknél alszom és közben loptunk piát és cigit otthonról és majd belehaltunk, de megittuk, elpöfékeltük. Aztán már nem kellett hazudozni, jártunk koncertekre, házibulikba, szőlősökbe sátrazni, fiúkkal is. Le is feküdtem kettővel, borzalmas volt. Senki nem unszolt, ki akartunk próbálni dolgokat és vigyáztunk egymásra. Később fesztiválokra is elengedtek, ahol szintén csináltunk hülyeségeket. Így voltunk mi egy ötös lánycsapat, most mind stabil párkapcsolatban vagyunk, ketten vállalkozunk, hárman diplomások. Mi is csak 4-5 éve vagyunk nagykorúak, de vannak jó emlékeink.
Nem mondom, hogy ciki, ha ennyi idősen szűz valaki, de az sem feltétlenül velejéig romlott k rva, aki másképp volt tini.
22L
Természetesen nem baj, hogy nincs előéleted, vagy 23 évesen szűz vagy. Ez az életed, a múltad úgy van jól, ahogy, a jövőd meg úgyis előtted áll, ha változtatni szeretnél, változtass!
De a maga kérdés nem igazán "logikus" magyarázat. 5 év ebben a korban szerintem sok idő. És -hangsúlyozom, szerintem- ez az az időszak, amikor a párkeresésnek itt az ideje. Már ha azt szeretné az ember, hogy családalapítás, meg hasonlók kövessék. Persze ez nem mindig megy így csettintésre, de ha valakinek komoly tervei lennének, akkor szerintem nem 30 évesen kellene belefogni. Viszont ha egyszerűen nincs igénye erre valakinek, akkor felesleges erőltetni, mert abból még annyi jó se sül ki, mintha későn fog csak bele az egészbe.
Az 5 év szemléltetésére csak annyit, hogy én most vagyok 20 éves. 5 éve kezdtem el "élni" (legalábbis ahogy gondolom, hogy érted ezt), és egy több mint 4 éves kapcsolatban élek most. Tehát nem kellett egy egész év az egészhez. Ehhez viszonyítsd az 5 évet.
Hangsúlyozom ez nem valami verseny, mindenki élete, igényei mások. Nekem az a jó, ha komolyan tervezhetek, és már fiatalabb koromtól kezdve igényem van erre. Másnak az a jó, ha sok mindent kipróbálhat, ezáltal felfedezve magát, másokat, vagy egyszerűen csak az életet falva. Megint más pedig komoly dologra vágyik, de később. És ez mind rendben van, amíg hasonló elképzelésű embert találunk meg magunknak, és ami a legfontosabb, mi magunk elégedettek vagyunk a helyzettel, vagy legalább el tudjuk fogadni, és nem mások véleménye alapján ítéljük meg magunkat. Ha meg valójában nem jó magadnak valami, változtass rajta.
Egy férfi karrierje, egzisztenciája, önbizalma 35-40 évesen éri el a csúcsot. Sperma végtelen, a szarkaláb még szexibb is.
Nem kell sietni a családdal, viszont a szüzességedet nagyon sürgősen el kell vesztened, mert mérgezi a tudatodat.Egy két rövidebb kapcsolat vagy kaland is jó. A tapasztalat a lényeg. Ha nem alakulnak ki benned a nőkkel kapcsolatos visszacsatolások akkor tényleg menthetetlen leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!