Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen miért gond ha nem volt még egy fiúnak barátnője? Mert szerintem ennyi idősen még nem furcsa
Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 21:40
1/3 anonim válasza:
Azért elég furcsa, hogy egy barátnőd sem volt.
2/3 anonim válasza:
Furcsának nem furcsa, de azért hátrány mindenképpen. Jó 20 év körül túlesni sok dolgon, sok tapasztalaton, amiket egyszerűen muszáj átélni ahhoz, hogy később jó kapcsolatod legyen. Nyilván nem azt mondom, hogy az első majd nem lehet az igazi, csak vannak dolgok, amiket könnyebb tapasztalatból megoldani és az igényei és az, amit meg tud adni, az is letisztultabb egy tapasztalt embernél.
Ezt amúgy én is úgy írom, hogy viszonylag későn lett barátom, és bánom, jó lett volna több tapasztalat, most könnyebben menne egy-két dolog :)
3/3 anonim válasza:
Nekem se volt meg , es megis en adok tanacsokat masoknak parkapcsolati ugyekben, neha meg azoknak is akiknek mar egy csomo parja volt! Vagy hogy a tapasztalt emberek nem latnak merr mar megrontotta oket az a sok szar ami mas kaocsolatokbol szuletett! Az aki enyi idosen meg nem tapasztalta meg es ha ra talal a szerelem mindennel jobban becsuli es szereti es akkor a masik felben sem lesz semmi ketely ehez viszont jol kell valasztani! En egyszer voltam szerelmes es a szivemet ledobtak a foldre majd szettapostak! Akk eldontottem ha ez a szerelem akk nekem nem kell es idot adok magamnak ha majd jon az a valaki akkor csak neki adhatom aztvamit eddig senkinek nem tudtam! Ez most eleg gyerekes nek tunik szerintetek de ha mindenki igy velekedne ahogy en sokkal szebb lenne a vilag! Sajnos a media es a filmek tettek ezt a vilaggal hogy kurj akivel akatsz meg hasonlo szarsagok es a masik fel aki megtort tovabb viszi ezt a szokast mert megtort es a kor sosem zarul be! Egyebkent legyel nyitott a vilagra , ha talalkozol valakivel ne azon agyalj hogy talan tetszem neki vagy nem meg ilyen hukyesegek hanem beszelj vele, engedd higy kialakuljanak a dolgok, hadd hogy tortenjenek az esemenyek es sose ne agyalj rajta mert akkor egy helyben fogsz topogni! Remelem hasznos volt a valaszom meg ha kicsit el is trrtem a tematol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!