Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 27 éves barátnőm szűz. Nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves barátnőm szűz. Nem igazán tudok mit reagálni, mert furcsa. Szerintetek is?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy én utoljára 18 évesen hallottam, hogy valaki együtt volt egy szűz lánnyal, az akkori egyik haverom. most meg itt van ez...Nem igazán tudom, hogy kezeljem ezt a helyzetet, mire figyeljek. Azt hittem a huszas években a szüzesség "kihalt" a szebbik nemben.

Őszintén szólva, nem is értem hogy maradt eddig szűz, amikor kérdeztem, azt mondta, hogy aki neki tetszett annak ő nem és fordítva, meg voltak gondjai az egyetemmel meg nagyon zárkózott volt sokáig, de most mintha nem is ugyanaz az ember lenne, mint a régi önmaga. Egyáltalán nem zárkózott és tele van energiával.

Szóval nagyon le vagyok döbbenve. Ti mit tanácsoltok? (A kamu meg a hasonlókat légyszi ne)

2018. jan. 11. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
főnyeremény
2018. jan. 11. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy örülj neki és legyen nagyon szép neki az első, mert meghatározó lesz számára. Egyébként én is 22 éves koromig nem szexeltem.

24/n

2018. jan. 11. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
87%
Simán lehet. Ha kapott egy konzervatívabb nevelést, ehhez hozzájön még a gátlásosság, kevés szabad idő és esetleg vallásosság, akkor simán lehet, hogy ő tényleg szűz. Vagy azt tudom még elképzelni, hogy annyira önbizalom hiányos és zárkózott volt, hogy nem mert ismerkedni, így nem is talált olyat, akiben megbízott volna annyira, hogy odaadja magát. Időközben talán feldolgozta az őt ért traumákat és most nyitott lett.
2018. jan. 11. 15:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki. A lényeg, hogy ne erőszakoskodj, ne sürgesd a dolgokat, legyél vele türelmes.
2018. jan. 11. 15:51
 5/13 anonim ***** válasza:
18%
Minden csoda 3 napig tart. Ez a csoda meg csak 3 percig. Sürgősen szűztelenítsd.
2018. jan. 11. 16:14
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa? Mit kell foglalkozni vele? Nem ezen múlik semmi egy komoly kapcsolatban.
2018. jan. 11. 17:41
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne filózd túl a kérdést. Ha testiség elől nem húzódozik (ennyi idősen már 3. randin mimimum petting alap), akkor nincs semmi gond.
2018. jan. 11. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi problema.

Örülj neki!

Légy nagyon figyelmes és gyengéd!

Jó feleség is lehet belőle.

2018. jan. 11. 18:32
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Furcsa, hogy még nem tette szét a lábát? Komolyan most ezen csodálkozunk? Hát rendben van...
2018. jan. 11. 20:49
 10/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem veszed feleségül, akkor hozzá se érj! Hagyd meg annak, aki megérdemli!

A főnyereménynél sokkal többet ér.

2018. jan. 11. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!