Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves barátnőm szűz. Nem igazán tudok mit reagálni, mert furcsa. Szerintetek is?
Az az igazság, hogy én utoljára 18 évesen hallottam, hogy valaki együtt volt egy szűz lánnyal, az akkori egyik haverom. most meg itt van ez...Nem igazán tudom, hogy kezeljem ezt a helyzetet, mire figyeljek. Azt hittem a huszas években a szüzesség "kihalt" a szebbik nemben.
Őszintén szólva, nem is értem hogy maradt eddig szűz, amikor kérdeztem, azt mondta, hogy aki neki tetszett annak ő nem és fordítva, meg voltak gondjai az egyetemmel meg nagyon zárkózott volt sokáig, de most mintha nem is ugyanaz az ember lenne, mint a régi önmaga. Egyáltalán nem zárkózott és tele van energiával.
Szóval nagyon le vagyok döbbenve. Ti mit tanácsoltok? (A kamu meg a hasonlókat légyszi ne)
Azt, hogy örülj neki és legyen nagyon szép neki az első, mert meghatározó lesz számára. Egyébként én is 22 éves koromig nem szexeltem.
24/n
Nincs ezzel semmi problema.
Örülj neki!
Légy nagyon figyelmes és gyengéd!
Jó feleség is lehet belőle.
Ha nem veszed feleségül, akkor hozzá se érj! Hagyd meg annak, aki megérdemli!
A főnyereménynél sokkal többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!