Furán néz ki a punci lyukam, mi ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok, eléggé zavarba ejtő a kérdés, de furán néz ki a punci lyukam, szűz vagyok, viszont sokkal tágabb mint más szüzlányoké... és ilyen.. szóval a lyukam ilyen repedezett vagy hogy is mondjam... Kérlek segítsetek, ez valami betegség? Vagy ez normális? csak normális válaszokat!! Köszönöm!!2015. okt. 21. 13:14
1/12 anonim válasza:
Hát ebből nem lehet megmondani. Ha betegségre gyanakszol menj el orvoshoz.
Ahhoz látni kellene, hogy el lehessen dönteni.
2/12 anonim válasza:
mindenkinek máshogy néz ki. van akinek nagyobb a lyuk rajta, van akinek piciket, semmi gond nincsen ezzel:)
3/12 anonim válasza:
És azt ugyan honnan tudod, hogy más szűzlányoké milyen? Nézegeted, vagy mi?
4/12 anonim válasza:
Ott nem sima a bőr, redőzött. Talán azért gondolod repedezettnek?
Egyébként meg nagyon sok féle van. Nem mindenkié pont ugyanolyan.
Esetleg keress neten képeket és akkor láthatod.
5/12 A kérdező kommentje:
sajnos ilyen oldalak nincsennek, de az inda videon volt több ilyen ''szüztelenítéses,, videó, amiben mutatták hogy néz ki a lány pucija szűzen és ezért gondoltam hogy az enyém más :/
2015. okt. 21. 13:46
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2015. okt. 21. 14:41
9/12 anonim válasza:
de vannak ilyen képek, már nem tudom hol, de volt egy cikk, hogy milyen sokfajta punci van, képpel
de google biztosan megtalálja
10/12 anonim válasza:
Ahány punci annyi féle!
De ha gondolod mutasd meg orvosnak! (vagy nekem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!