Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik feltétel nélkül szívesen elvégeznék a házimunkát?

Figyelt kérdés

Nos azért írtam a feltétel nélkül, mert nem vagyok egy barkácsoló típus, nem tudnék megszerelni egy csapot, sajnos nincs valami jó kézügyességem. Szívesen lennék a kenyérkereső csak mivel ebben az országban nem igazán lehet megvalósítani önmagunkat és nagy az egyenlőtlenség így nem tudnék egy családot egy magam eltartani.

Viszont szeretnék egy olyan nőt, aki szereti a házimunkát, nem érzi magát cselédnek, hanem tisztába van azzal, hogy én nem szeretek takarítani, főzést se kedvelem, de megteszi feltétel nélkül és nem várja el, hogy én barkácsoljak és sokat keressek. Nem is beszélve arról, hogy én szexinek találom az olyan nőket, akik örömmel takarítanak, főznek. Ehelyett mit lehet látni 20 év fölött egy rántottát se tud némelyik megcsinálni.

Egyedül élek már egy jó ideje, szükségem van egy olyan nőre, aki szereti ezeket.

2018. jan. 31. 14:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Te aztán egy igazi főnyeremény pasi vagy. Fölvilágosítanálak, hogy senki nem szeret takarítani, ha arra vársz, hogy valaki a házi cseléded legyen, sokáig kell keresned...
2018. jan. 31. 14:51
 12/31 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

És akkor te mit tudsz lerakni az asztalra? :D Mert manapság nem sok nőnek kell egy felnőtt gyerek :D

Szóval kell egy nő, aki dolgozik, de mellette még mindent megcsinál otthon, vagyis kétszer annyit dolgozik mint te. Barátnő kell neked, vagy egy pótmama? :D

Most nem arról van szó, meg tudunk-e csinálni egy rántottát vagy nem, de mi alapon vársz el extra munkát egy kapcsolatban a másiktól, ha te a minimum szintet se ütöd meg alulról?

2018. jan. 31. 14:53
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Kis szivem, egyetlen nő lesz az életedben, aki feltetel nélkül kimossa a szros gatyád és nem vár érte cserébe semmit (eltartást, korrekt házimunkafelezést, bármit): az anyukád. Így más nő nem is lesz az életedben.

23/N

2018. jan. 31. 14:59
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

mi lenne kérdező, ha megpróbálnád te is a takarítást? nem kell hozzá diploma, de még sok pénz sem, veszel 90 forintos ecetet, fogsz egy szivacsot és ennyi. az emberek többsége nem kedvtelésből csinálja, hanem azért, hogy ne éljen koszos, büdös helyen.

a kérdésedet nem igazán értem, amit te akarsz, azt cselédnek hívják. ha van is ilyen lány, akkor azzal valami nincs rendben fejben. arra több példa van, hogy a férfi "cserébe" barkácsol, szerel, az autóért felel, de nem tudok elképzelni egy olyan életet, amiben én viszem az EGÉSZ háztartást a főzéstől a takarításig, vasalásig, míg a párom semmit sem csinál, és még jól sem keres. plusz a kérdésed és válaszaid alapján nem te vagy a legönzetlenebb társ az élethez. és ha gyereketek lesz, akkor a nő feleljen még a piciért/picikért is?

2018. jan. 31. 15:13
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát biztos van, de azt azért te is látod, hogy ez így nem fair...
2018. jan. 31. 15:14
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

A válasz a kérdésedre: nincsenek ilyen lányok. Egyszerűen nem léteznek, sajnálom! Fogadd el!

A házimunka, amint a nevében is benne van, munka. Én imádom a rendet és a tisztaságot, de nem takarítok senki után, hanem akivel együtt lakom, azzal felváltva! Kár, hogy a szüleid ilyennek neveltek, ne felejtsd el megköszönni nekik! A húspiaci értéked, mivel nem keresel elég jól az eltartáshoz, de teljes ellátást igényelsz, a 21. században negatív tartományba esik. A baráti körömbe tartozó fiatal, értelmiségi nők pedig nem tartanának férfinak, hanem gyerekesnek! A csapszereléshez pedig nem kell kézügyesség, nem hímzés az, hanem egyszerű szerelési munka, amit én is meg tudnék csinálni, b@kker!

Így tehát, ha nem szeded össze magad, még jó sokáig egyedül is leszel, mert lusta, életképtelen, nagyra nőtt csecsemő vagy.

26/N, akinek nincs kézügyessége, de ha kell, beállítja a zsanérokat, felrakja a szúnyoghálót, szétszedi a lefolyót, összeszereli az ikeás bútorokat, tud főzni és a házimunka rá eső részét elvégzi munka után, mert nem egy lusta dinszó, hanem egy felelősségteljes, normális felnőtt!

2018. jan. 31. 15:33
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretetből vagy érdekből kell takarítani, hanem azért, hogy ne egyen meg a retek. Erre gondoltál már?

Az egy dolog, hogy nem szereted csinálni. Az meg egy másik, hogy nem vagy hajlandó megcsinálni.

El tudom képzelni, hogy néz ki a lakásod. Egyszerűen csak lusta vagy és igénytelen.

2018. jan. 31. 15:51
 18/31 anonim ***** válasza:
60%
Éppen feletted van 1-2-vel egy kérdés, hogy szívesen elvégez minden házimunkát egy nő cserében az eltartásáért.😃 Összeillő pár lennétek.Igaz, mentális betegségek mögé rejti a munkaundorát, de egy próbát megér kérdező.😃
2018. jan. 31. 15:55
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
#18 Működhetne is a dolog, de Kérdező nem akarja eltartani a társát, hanem csak a szép mosolyáért cserébe várja el a teljes ellátást.
2018. jan. 31. 16:12
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó egy igazi gyks loveguru, ott a pont!

Amúgy meg lehetne próbálni OCD-s csoportban ismerkedni, de az a baj, ők is kényszerből takarítanak, mivel kényszerbetegek :D és ha belerondítasz a rendszerükbe, lehet, kiakadnak rád!

2018. jan. 31. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!