Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok akik feltétel nélkül szívesen elvégeznék a házimunkát?
Nos azért írtam a feltétel nélkül, mert nem vagyok egy barkácsoló típus, nem tudnék megszerelni egy csapot, sajnos nincs valami jó kézügyességem. Szívesen lennék a kenyérkereső csak mivel ebben az országban nem igazán lehet megvalósítani önmagunkat és nagy az egyenlőtlenség így nem tudnék egy családot egy magam eltartani.
Viszont szeretnék egy olyan nőt, aki szereti a házimunkát, nem érzi magát cselédnek, hanem tisztába van azzal, hogy én nem szeretek takarítani, főzést se kedvelem, de megteszi feltétel nélkül és nem várja el, hogy én barkácsoljak és sokat keressek. Nem is beszélve arról, hogy én szexinek találom az olyan nőket, akik örömmel takarítanak, főznek. Ehelyett mit lehet látni 20 év fölött egy rántottát se tud némelyik megcsinálni.
Egyedül élek már egy jó ideje, szükségem van egy olyan nőre, aki szereti ezeket.
Szóval, amíg ő házicselédeskedik, főz mos takarít rád, te mit fogsz csinálni? Vakargatni fogod a golyóidat? Vagy pedig segítesz neki?
Nem kifogások mögé kell bújni.
KÖZÖS háztartás = mindent közösen kell csinálni. Bevásárlás, takarítás...stb.
De a gyereknevelést is majd át fogod passzolni?
A lusta tohonya mindenidet!
Hozom a popcornt.
Egyébként én minden további nélkül megcsinálom a házi munkát a saját lakásomban, a saját koszom és rendetlenségem után és nem kötöm semmilyen feltételhez. :D Nem zavar egyáltalán, hogy nem tudsz csapot szerelni, és csóró vagy, ettől én még itthon szívesen takarítok. Más kérdés, hogy ha esetleg valaha elcsodálkoznál miért nincs nőd, nyisd meg a kérdésed és olvasd el megint. :D
"Ehelyett mit lehet látni 20 év fölött egy rántottát se tud némelyik megcsinálni."
Mondod te,aki mint bevallotta nem tud egy csapot sem megszerelni.
Örömmel főzök olyannak, aki kérés nélkül kiveszi a részet a házimunkából, de te szerintem költözz vissza anyukádhoz ;)
23/N
Vannak ilyen nők, de a legtöbb nő főleg a fiatalabb korosztályban elvárja, hogyha már mindkét nem dolgozik,akkor vegye ki mindkét nem a részét a házimunkában is.
Értsd, ha mindketten dolgoztok,akkor milyen alapon várod el a barátnődtől, hogy ő munka után még neki álljon főzni, takarítani, mosogatni, amíg te semmit nem csinálsz a ház körül? Lehet te ezt szexinek tartod, de a nőket baromira szokta zavarni,ha mindent nekik kell csinálni, a másik egy fűszálat nem tesz keresztbe.
Te is az lennél, ha éveken keresztül folyamatosan mindennap robotolnál otthon is munka után, amíg a párod a telefont nyomkodja meg játszik a gépen, tvzik..
Ketten éltek egy háztartásban, kettőtöknek kell kivenni a részeteket.
Lehet osztozkodni, felezni a munkákat, mindenkinek jobb úgy.
De persze biztos van, aki szívesen kiszolgálna. A saját véleményemet és az ismerősöktől hallott dolgokat írtam le.
Én menekülnék , ha csak cselédnek kellenék.
De h..lye vagy, kérdező. Ki beszélt itt érdekről? Így néz ki egy szimpla hétköznapi élet. Ébredj már fel, ember!
Ezek a NAPI RUTINOK!!!
Ha nem takarítasz, akkor koszban fogsz élni.
Ha nem főzöl, akkor vehetsz drága pénzen előre készített kaját, vagy pedig éhen halsz.
Ha nem fürdesz, akkor piszkos maradsz.
Ha nem mosod ki a ruháidat, akkor büdösek maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!