Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én veszem ennyire könnyed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én veszem ennyire könnyedén a "tetszel nekem" ügyet?

Figyelt kérdés

Állandóan azt veszem észre, hogy ha valakivel éreztetem, hogy tetszik nekem, vagy szinte már konkrétan ki is mondom neki, akkor az illető is (ha viszonozza) közeledni kezd felém, ami még jó is lenne, de elég hamar a fejébe veszi, hogy én össze akarok jönni vele, ami nem igaz. Az egy dolog, hogy valaki tetszik. És akkor mi van, ha így van? Attól még egyáltalán nem biztos, hogy akarok tőle valamit. :)

Ez most csak nálam van így, vagy annál azért szokványosabb dolog?

2018. jan. 30. 20:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem értem. Mit éreztetsz, ha tetszik neked? Hogy lefeküdnél vele?

Tök átlagos a tetszés, de nem szokták éreztetni, hacsak nem akarják jobban megismerni a másikat akármilyen kapcsolat céljából.

2018. jan. 30. 20:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Esetleg ismerkedés céljából, hasonlók. :)
2018. jan. 30. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam, tetszik, annyit tesz, ágyba mennék vele.
2018. jan. 30. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy ismerkedés céljából, hasonlók?

Nem tudnál konkrétan írni?

Mit éreztetsz?

Ha azt érezteted meg akarod ismerni, akkor nyilván azt hiszi, hogy kapcsolat céljából ismerkedsz.

Ha azt érezteted, hogy szexinek tartod és megdugnád, akkor egészen biztosan nem gondolna senki kapcsolatra.

Ahogy látom, valami gond van a kommunikációddal, ezért érthetnek félre.

2018. jan. 30. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy nem nagyon ismerjük egymást, de úgy vélem az illetőről, hogy jófej, és mellesleg tetszik is, ezért kezdeményezek, mint mások. És ezért hiszik azt, hogy biztosan azért kezdeményezek beszélgetést, és esetleg tovább és tovább vinni ezt a kapcsolatot (nem mint párkapcsolatot, csak barátit), ezért azt hiszik, hogy össze akarok velük jönni.

"Ha azt érezteted, hogy szexinek tartod és megdugnád, akkor egészen biztosan nem gondolna senki kapcsolatra." - Olyan még nem volt, hogy csak azért ismerkedjek meg valakivel, mert meg akarom dugni. Ha ő maga érdekel, akkor igen, de csak azért, hogy lefeküdjek vele, azért nem érdemes szerintem...

2018. jan. 30. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is ilyen könnyedén veszem.

Ezer oka lehet annak, hogy miért nem akarok kapcsolatot, miért nem akarok vele komolyabbat, de attól még nem fogok hazudni neki, és megjátszani, hogy egyáltalán nem szimpatikus.

2018. jan. 30. 20:30
 7/8 Diavolino44 ***** válasza:
Vannak bizonyos ki-nem mondott dolgok, s szerintem teljesen termeszetes, hogy ha no letedre azt mondod, hogy tetszel ez egyenlo azzal, hogy tobbet akarok toled. Szoval szerintem inkabb ezt ne hasznald, mert nalam a hulye pitsa kategoriaba kerulnel, ha ilyet eljatszanal. Mivel ez kb minden ferfinak zold utat jelent.
2018. jan. 30. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem férfi a kérdező, de javítsatok ki ha tévedek.:D

Szerintem kicsit túltolod az egészet... Ha szimpatikus és beszélgetsz vele, nem feltétlenül kell tudatnod vele, hogy esetlegesen külsőleg is megfogott, vonzódsz hozzá. Sokan itt buknak el, mert értelemszerűen jelnek fogja venni a másik fél és persze, hogy felbátorodik, mer lépni, holott ugye nem kellene és ezzel nemcsak magadnak de neki is kellemetlen helyzetet alakíthatsz ki. Inkább ne mondj semmit, csak érezd jól magad vele, beszélgessetek egy jót és kész. Feleslegesek ezek a körítések, ha te kölcsönös a szimpátia, úgyis beszéltek még.:)

Nem olyan rég én is szereztem egy olyan ismerőst, aki hasonló lehet hozzád, szóval valószínűleg nem egyedi példa ez barátkozásra, de kerüljétek inkább.:D

2018. jan. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!