Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kamu! Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kamu! Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Voltam 1 koncerten. Nagyon sokan voltunk. A 2. sorban álltam,és folyton az énekest néztem. Lehet én vagyok a hülye,de nagyon sokszor úgy tűnt,mintha engem nézne. A koncert után kértem aláírást. Nagyon aranyos volt,mert még közös képet is csináltunk,és aláírást is adott + LEÍRTA A TELEFONSZÁMÁT! Szerintetek felhívjam? Ti mit csinálnátok?

(úgy tudom családos ember)

Rendes válaszokat kérek,mert nem kamu!

2010. jún. 6. 17:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/131 anonim ***** válasza:

Őszintén Te szereted a barátodat ??

Nekem is volt nem is olyan rég,hogy egy magyar ismert énekes akart velem ismerkedni ráadásul nagyon helyes is volt ,meg nővéremnek is ugyanigy egy koncert után,egy zenekarból egy ismert ember odaadta teloszámát...de ilyenek mint Neked ,se nekem se tesómnak eszembe se jutottak.Elhiszem hogy jól esik az önbizalmadnak,nekem is jólesett bevallom,de ennyi.Eszembe se jutott a megcsalás...és miért? mert szeretem a barátomat.És gondolj bele forditba milyen érzés lenne.Nem szabad ennyire a külsőségekre adni...hogy húú de ő hires.Na és aztán ő is ugyanolyan ember.És még a barátom szeret, és kitart mellettem,BECSÜL, ennek meg valószinüleg mire kellettem volna ...hát csak arra.Pedig neki még családja...sőt épp barátnője se volt.Eleve az is milyen ember lehet...aki képes ezt tenni a családjával.Meg kérlek magadat is tartsd már ennél többre...elég szomorú,hogy sok hireség ezt csinálja,mert rengeteg lány ugrik arra hogy húú ez egy hiresség,pedig valójába nem is ismered.Ők meg kihasználják...

Inkább örülj neki,hogy szép,szemrevaló lány vagy...tudod ebből sok van a Földön...na de szép,értelmes,büszke,HÜSÉGES lányból akinek van tartása ,abból sajnos sokkal kevesebb.Döntsd el Te melyik akarsz lenni...?!

És bocsi ezt nem kioktatásnak szántam...de tényleg gondolt át...

19/L.

2010. jún. 6. 18:01
 62/131 A kérdező kommentje:
Igazad van,de én már nem 1-2 éve követem a pályafutását...
2010. jún. 6. 18:04
 63/131 anonim ***** válasza:

mondtam én a családjával van

próbáld holnap

de sms-t ne írj neki!!azzal lebukhat

2010. jún. 6. 18:04
 64/131 anonim ***** válasza:
0%
Undoritó vagy :/ remélem érted
2010. jún. 6. 18:05
 65/131 A kérdező kommentje:
értem,és jogos...:S
2010. jún. 6. 18:06
 66/131 anonim válasza:
tegnap volt Ákos koncert nem??? remélem nem ő az... ha nem ő akkor szurkolok :D abba gondoljatok bele, h nem csak neked adhatta meg a számát, biztos már többször is megadta másnak is, szóval ígyis-úgyis megcsalta a feleségét...
2010. jún. 6. 18:14
 67/131 A kérdező kommentje:
Hát majd meglátjuk mi lesz...
2010. jún. 6. 18:14
 68/131 anonim ***** válasza:
Ákos sztem simán megtenné.
2010. jún. 6. 18:15
 69/131 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam,hogy lehet,hogy már másnak is megadta...

Ákos? Ugyan már...kinéznéd belőle? Nem Ő az,de már közeledünk...

2010. jún. 6. 18:16
 70/131 A kérdező kommentje:

Egy Ákosról beszélünk?

Szerintem Ő ezt soha nem tenné meg.

2010. jún. 6. 18:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!