Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kamu! Ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kamu! Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Voltam 1 koncerten. Nagyon sokan voltunk. A 2. sorban álltam,és folyton az énekest néztem. Lehet én vagyok a hülye,de nagyon sokszor úgy tűnt,mintha engem nézne. A koncert után kértem aláírást. Nagyon aranyos volt,mert még közös képet is csináltunk,és aláírást is adott + LEÍRTA A TELEFONSZÁMÁT! Szerintetek felhívjam? Ti mit csinálnátok?

(úgy tudom családos ember)

Rendes válaszokat kérek,mert nem kamu!

2010. jún. 6. 17:06
 91/131 anonim ***** válasza:
majd írd meg hívott-e:)
2010. jún. 6. 18:43
 92/131 A kérdező kommentje:
Oké :)
2010. jún. 6. 18:43
 93/131 anonim ***** válasza:

gyáá ez engem is érdekel:D

lécci ide írd a köv tel beszélgetést mert nagyonkíváncsiii vagyok :D:D

2010. jún. 6. 19:00
 94/131 anonim ***** válasza:
jaja nekem is xD
2010. jún. 6. 19:08
 95/131 A kérdező kommentje:

Na felhívott. Azt mondta:

-Bocsi,hogy előbb,úgy elküldtelek,csak éppen nem jókor hívtam. Lenne egy ajánlatom,és esetleg személyesen megtudnánk beszélni?

Kíváncsi vagyok mi lesz az....

2010. jún. 6. 20:04
 96/131 anonim ***** válasza:
Megdug és kész. Még is mit vársz tőle?
2010. jún. 6. 20:10
 97/131 anonim ***** válasza:

,,Lenne egy ajánlatom"

Ez annyira egyértelmű.

Én csak arra kérlek, ne légy hülye, légy okos, legyen tartásod elvégre nő vagy! Hallgasd meg mit akar, ha meg akar fektetni utasítsd vissza. Ez nagyon ciki lenne neki... :)

2010. jún. 6. 20:13
 98/131 A kérdező kommentje:

hívtalak*

Bocsi,de most nagyon össze vagyok zavarodva.

2010. jún. 6. 20:16
 99/131 anonim ***** válasza:

Ti nem alkottok egy párt, nem vagytok szerelmesek szóval inkább az eszedre hallgass mint a szívedre.

1. -van családja, én biztos nem segítenék egy pasinak sem megcsalni a feleségét, szóval ez alapból gerinctelen dolog.

2. - miattad nem fogja otthagyni a családját ez 1000%

3. - neked is van barátod, szóval ezért is szemétség

4. - én többre tartanám magam annál mint hogy lefeküdjek egy sztárral a külsőségek miatt.

Te tudod, mit csinálsz, de én nem mennék bele. Minden szempontból kár lenne össze kavarnod vele.

2010. jún. 6. 20:21
 100/131 A kérdező kommentje:
Én se akarok egyből lefeküdni vele...
2010. jún. 6. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!