Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártam gerinc kezelésre.65 éves férfi szólt, hogy van színházjegye, van-e kedvem menni. Ez miért baj?
Figyelt kérdés
Mentem vele színházba és ebből lett vita. Ennyire lenéz, hogy 30 éves létemre össze akarok jönni egy öregemberrel? Szégyennek érzem ezt. Szerinte meg ez randi volt. Egyáltalán nem az volt. Ezt is utólag , az előadás után mondtam neki, hogy hol voltam , mert előzőleg is problémázott, ha húgommal vagy akarkivel is volt közös program.2018. jan. 30. 17:57
21/22 anonim válasza:
20.
Te aztán leragadtál a lényegnél.
22/22 anonim válasza:
A barátod egy gyökér, kisajátító, ha a húgodra is fintorog.
Én meg lassan 65 éves undormány leszek, de a kedvesemtől még nem hallttam erről.
Igaz, ő testben meg főleg lélekben egészséges nő, nem ilyen vénkisasszony.
Keress valakit, aki nem tulajdonnak, tárgynak tekint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!