Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az irigység valóban csak a nőkre jellemző?
A barátomat (de még csak a korábbiakat, vagy a férfi ismerőseimet se) sose hallottam irigykedni senkire semmiért, és rám is furán néz, ha észreveszi a jeleket.
Pl amikor egy társaságban egy lány mesélt arról, hogy milyen jómódúak voltak tinikorában is (vállalkozó szülők), hogy hónapokot nyaralt az ilyen meg az olyan Riviérán, euró milliomos gyerekekkel bárátkozott, jártak szórakozni, a helyi gazdagokhoz szabad bejárása volt a lakásba, ahol akkora volt egy szoba, mint egy moziterem...
Meg hogy bejárta a világot Ázsiától Afrikáig, és most is jól élnek.
Amikor mondtam a barátomnak, hogy ez mennyire nem fair, akkor megkaptam, hogy nekem más lapokat osztott az élet és kész, nem élhetem más életét, ne is irigyeljem.
De ha egyszer ennek a töredékére se lesz esélyem soha?
"Kérdező, könyörgöm, nézz már szét itt a fórumon,"
Hehehe ez kb 3 ember :)
Itt a gyakorin tényleg gyakori a férfi-irigység, de ezeket a kérdéseket spec. ugyanaz a pár ember írogarja ki, szóval ez nem éppen bizonyító erejű.
Nem értem miért lettem lepontozva, de igenis jobban jellemző a nőkre az irigység, leginkább a nőtársaikra, ahogy már írta valaki. Ha csak látnak egy szebb, vékonyabb nőt, már megy a szemmel verés...Persze nyilván tisztelet a kivételnek, de attól még ez elég gyakori dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!