Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző rátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző rátok?

Figyelt kérdés

Szoktatok írni a párotoknak egy-egy smst, vagy rövid üzenet amikor dolgozik?

Nyilván nem beszélgetés céljából, hanem mondjuk csak hogy gondoltál rá, vagy ilyesmi.

Például ha te otthon vagy, mert ő pont akkor dolgozik, vagy fordítva.

2018. jan. 2. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Messengert használunk, de igen, mindenképp.
2018. jan. 2. 15:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk ez alapvető, mindennapos dolog.
2018. jan. 2. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:

Olyan volt, hogy egyàltalàn nem tudott ìrni munkaidő alatt?

Mert vannak munkahelyek ahol max szünetbe írhatsz.

Nálunk pl nincs wifi.

Vagyis van de titkos.

2018. jan. 2. 15:31
 4/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%

Nem szeretem elvonni a figyelmét így nem jellemző, hogy írnék amíg dolgozik. Csak akkor keresem ha fontos a dolog.

Max olyan formában üzengetek neki, hogyha én készítem az ebédjét/uzsiját akkor a szalvétára vagy papírzacskóra szoktam írni valami humorosat vagy versikét, esetleg rajzolni.

5/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Egy darabig próbálkoztam ilyenekkel, de sose veszi észre, nem nézegeti a telefonját, az sms hangját pedig nem hallja meg :D

6/9 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen munkám átmenetileg... Időszakosan egy gyárban dolgoztam tisztatérben, nem lehetett bevinni semmit a belépőkártyánkon és a benti ruhánkon kívül, nem lehetett nálam a telefon.

Van ilyen.

2018. jan. 2. 15:32
 7/9 anonim ***** válasza:
Néha igen...
2018. jan. 2. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, maximum ha valami fontos, akkor felhívom egy percre, vagy kb akkor küldünk smst, ha kell valami a boltból, de ilyen is december elején volt utoljára, megnéztem. Mindketten rühelljük az ilyen értelmetlen pötyögést és egyikünknek sem ad semmit a kapcsolathoz az, ha napközben írkálunk egymásnak.
2018. jan. 2. 15:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi igazából napközben folyamatosan írunk, nem feltétlen beszélgetés, de ha valami eszünkbe jut, amit kimondanánk, de nem tudunk hangosan leírjuk a másiknak. Pl. irritáló kollega, fejfájás, ilyesmik.

20L

2018. jan. 2. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!