Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző rátok?
Szoktatok írni a párotoknak egy-egy smst, vagy rövid üzenet amikor dolgozik?
Nyilván nem beszélgetés céljából, hanem mondjuk csak hogy gondoltál rá, vagy ilyesmi.
Például ha te otthon vagy, mert ő pont akkor dolgozik, vagy fordítva.
Olyan volt, hogy egyàltalàn nem tudott ìrni munkaidő alatt?
Mert vannak munkahelyek ahol max szünetbe írhatsz.
Nálunk pl nincs wifi.
Vagyis van de titkos.
Nem szeretem elvonni a figyelmét így nem jellemző, hogy írnék amíg dolgozik. Csak akkor keresem ha fontos a dolog.
Max olyan formában üzengetek neki, hogyha én készítem az ebédjét/uzsiját akkor a szalvétára vagy papírzacskóra szoktam írni valami humorosat vagy versikét, esetleg rajzolni.
Nem.
Egy darabig próbálkoztam ilyenekkel, de sose veszi észre, nem nézegeti a telefonját, az sms hangját pedig nem hallja meg :D
Nekem volt ilyen munkám átmenetileg... Időszakosan egy gyárban dolgoztam tisztatérben, nem lehetett bevinni semmit a belépőkártyánkon és a benti ruhánkon kívül, nem lehetett nálam a telefon.
Van ilyen.
Mi igazából napközben folyamatosan írunk, nem feltétlen beszélgetés, de ha valami eszünkbe jut, amit kimondanánk, de nem tudunk hangosan leírjuk a másiknak. Pl. irritáló kollega, fejfájás, ilyesmik.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!