Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a férfiakra, hogy észreveszik, ha a nő új parfümöt használ?
Ha az adott lány,aki bejön ő használna újat,azt észrevenném természetesen.
Ha csak egy "haver",munkatárs vagy hasonló, akkor nem érdekel egyáltalán...
Szerintem a nagyobbik felünk észreveszi, legfeljebb szó nélkül hagyja a dolgot.
30F
Nem kell ebbe túl sokat belelátni.
Egy haverom is megjegyezte már, hogy jó az új parfümöm, imádja a vanília illatot. Nem azért, mert bejöttem neki, hanem az új illat tetszett.
Egy kollégám is megjegyezte egy parfümömre, hogy kellemes süti illata van. Aztán hónapokkal később, mikor nyárra egy frissebb illatot választottam, hogy hová lett a süti illat? Gondolom, ha 2 nm-en dolgozunk 4-en, nem nehéz kiszúrni ha parfümöt váltottam. Egyébként meg soha nem adta semmi jelét, hogy akarna valamit.
Van olyan pasi, aki észreveszi, és szóvá is teszi. Más meg azt se tudja, hogy a barátnőjének milyen parfümje van, pedig 4 éve használja ugyanazt.
Tudod, pont mint az új frizura vagy az új ruha. Nem minden pasi egyformán figyelmes ilyen apróságoknál.
Parfümöt 1-2 méteren belül szélcsendben észreveszi mindenki akinek van szaglása. Viszont nem kommentál az ember mindent amit észrevesz.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!