Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon visszahúzódó vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon visszahúzódó vagyok. Ezért nem volt csajom? Sokan mondták már hogy csinos fiatalember vagyok.

Figyelt kérdés

2018. jan. 29. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%
Nagy valószínűséggel ez az okozója.
2018. jan. 29. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy csinos vagy?
2018. jan. 29. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:

Valószínűleg igen, egyrészt a nőknek nem is vonzó, mert a tökös férfiakat szeretik, na meg mivel nem kezdeményezel, vagy minimálisat, illetve keveset vagy olyan környezetben, ahol bármi is kialakulhatna bárkivel, ezért így a nagy számok törvénye miatt is nehezebb, hogy összejöjjön a dolog.

Ez a csinos fiatalember dolog meg tényleg olyan, hogy az ember rokonsága, meg ismerősei azt mondják, hogy micsoda sudár legény. De ettől még magad is gondold azt hogy jól nézel ki, legyen önbizalmad, meg a nőknél amúgy sem nyom annyit a latba a külső, szóval annyi elég, hogy a maximumot kihozod magadból amit jelen pillanatban tudsz, egy-egy divatos jól álló ruhadarab, igényes öltözködés, ápoltság, jó illat, egy jó frizura stb.

2018. jan. 29. 18:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Két lehetőség van. Vagy mégse vagy olyan jóképű, vagy akad nálad jobb is. Ha annyira jóképű volnál, a nők maguk kezdeményeznének nálad.
2018. jan. 29. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Tényleg vonzóbb egy magabiztosabb férfi. Nekem nem egyszer volt olyan hogy már a stílusával a szövegével megfogott.Ki kell mozdulni, sok emberrel ismerkedni és akkor bàtrabb leszel.
2018. jan. 29. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!