Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel elrontanék mindent? (Bővebben lent)
Ismerkedem egy férfivel egy ideje. Még nem randiztunk, sőt, kettesben sem mentünk el sehova, tényleg az ismerkedésnél tartunk egyelőre. Viszont lassan haladnak a dolgok, hónapok alatt alig jutottunk előre valamit. Személyesen ő a nyitottabb, facebookon én. Igyekszem személyesen én is nyitni felé, de nagyon zavarba jövök, ha csak ránézek. Nekem nagyon tetszik, de szerintem ő ezt nem sejti. Maximum az furcsa számára, hogy neten meg beszédesebb vagyok, ahol ő zárkózottabb.
Ha rákérdezek finoman, hogy zavarja-e, ha írok neki (mindig más miatt, de rövid válaszokat kapok általában), és kifejteném, hogy ha zavarja, akkor elfogadom és nem háborgatom többé, azzal végleg elvágnám magam alatt a fát?
Mit javasoltok? Legyek inkább türelmes vagy kérdezzek rá, hátha kicsit konkrétabban megtudom, ő mit gondol?
Az emberi kommunikáció túlnyomó része nem a szavakban zajlik, szóval ne bénázzatok, hanem menjetek kávézni...
Nem tudom mit kell ennyit óvatoskodni, gondolom nem harap és nem hiszem, hogy ettől ribinek tartana.
De sokkal előrébb jutnátok, ha van nektek "előre".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!