Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járjak vele? És ha ez is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járjak vele? És ha ez is rosszul sül el? Szüleim megtudjónák, nekem annyi.

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki felvett msn-re, bejelölt vipen is, és mindig nézte a képeimet, és komizott. Azóta már nagyon jóba lettünk, tegnap találkoztunk is. Az osztályban valakitől megtudták a fiúk, hogy én jóba vagyok azzal a fiúval. Nem idevalósi, itt lakik pár rokona. Mindenki azzal van elfoglalva, hogy járok vele, ami persze nem igaz. Ezt mondtam neki is, hogy mit mondanak.

Ma megkérdezte, hogy eltudnám-e őt ugy fogadni, amilyen, és járnánk. Mondtam neki, hogy még csak most kezdem őt megismerni, stb.. (de amugy nekem teccik, de nem vagyok biztos a dolgomban) Aztán én is megkérdeztem tőle ugyanezt, azt mondta, hogy ő eltudna engem maga mellett képzelni.

Amugy nagyon kedves, aranyos fiú, szerény :)

Csakhát, nekem volt már egy ilyen "kapcsolatom" abból nem lett semmi jó. Kiderült, hogy a fiú alkesz, este fél 12kor hivogatott, meg ha kihivott sétálni, csupa hülyeségről beszélgettünk, nem éreztem magam jól vele.

És nemtudom, hogy most mit csináljak. Járjak vele? Egyáltalán ő szeret engem?

Egyépként én 14 vagyok, ő 16.

2010. jún. 6. 12:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

9 osztály?? Úgy érted általános iskolai? Akkor ez gondolom nem Magyarországon van. Vagy igen?

És a gimi hány éves?

2010. jún. 6. 13:13
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem, nem Magyarország.. Jövőre leszek kilencedikes..

A gimi 4 éves :)

2010. jún. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!