Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baj lehet velem, mit csinálok rosszul?
Van egy lány aki tetszik, az egyik legjobb haverom neki udvarol...igazából csak barátkozni szeretnék, de ha próbálok vele beszélgetni akkor a végén csak XDzik...Nem tudom mit tegyek, facebookon chatelek vele, élőben nincs önbizalmam?
Közös témát kerestem,de nem találtam...2-3 napja chatelek vele,az szerintem meg ''mondj magadról valamit'' vagy ''mondj ez témát'' illetve '' Miről szeretsz beszélni'' szerintem túl közvetlen lenne, és hülyének nézne.
Mit tehetek?
14/F
Komoly gondok ezek így 14 évesen
am melyikük családtagod, hogy ide írtad?
Ide írtam mert a legközelebbi kérdést is ide írták, a topicot pedig nem figyeltem.
Amúgy értem az iróniát hidd le :)
De engem nem zavar :)
Nem úgy értettem, csak annyi hogy jól néz ki,de ezt sehogy sem mutatom neki,direkt oda is figyelek rá.
Még ''állítólag'' nincsenek együtt, persze ez nem azt jelenti hogy akkor gyors össze akarok vele jönni,csakhogy meg szeretném ismerni..ennyi
23:22
Kössz, a felvilágosítást,erre nem is gondoltam
Végre nem érzem magam nyomoréknak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!