Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? - bőv. Lent-
Csajszi vagyok, főként fiúkkal barátkozok, jövök ki jobban. Mindig az a helyzet alakul ki, hogy akikkel jobban megismerjük egymást, később szerelmesek lesznek belém, pedig én egyáltalán nem közelítek feléjük "összejövés" szempontjából. Egyszerűen magamat adom, aranyos vagyok velük, el vihogunk:) Nagyon rosszul érzem magam, mikor ezt megmondják mert én nem szeretnék semmit tőlük, jó barátságon kívül, ahogy az elejétől fogva azt szerettem volna. Rossz érzés elveszíteni egy jó barátot ilyenért!!:( Nem beszélünk ezek után vgy pedig olyan ... seggbek*rt beszélgetéseink vannak.
Mégis mit csinálhatok rosszul???
semmit nem csinálsz rosszul.
de a fiú és lány barátságok 95%-ban az egyik fél mindig többet érez... ez sajnos így van. szomorú, fájó, de így van...
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!