Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyósom teljesen kikészíti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anyósom teljesen kikészíti a páromat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt. Mindketten még a szülőkkel élünk, bár mostanában nem szívesen járok hozzájuk az anyja miatt... Folyton csak panaszkodni tud a munkahelyével kapcsolatban (miközben nem szakad meg a munkában...), teljesen leszívja az energiámat, vagy otthon tombolja ki magát, ha éppen rossz napja van és sokszor ez a páromon csattan. Tegnap is, h idegesen ment haza, mindenen morgott és a páromnak azt vágta a fejéhez, h semmit sem csinál/segít otthon... Hihetetlenül felkaptam a vizet, mert /nem elfogultságból de/ nagyon ügyes, ritka ha a házhoz valami szerelőt kell hívni mert szinte mindent megtud javítani, kicserélni ami esetleg tönkre megy. Soha nem mertem volna neki ilyet mondani, h "semmit sem segít", mert ebben a dologban mindig 100%-ban lehet rá számítani. Rengetegszer pl. anyja munkáját is megcsinálja (könyvelésben a zárásokat stb.), mert anyuka ezt nem tudja.... De közben úgy járkál otthon, mintha ő sz..ta volna a spanyolviaszt. Engem is bántott a dolog, h az anyja ezt vágta a fejéhez, éreztem a barátomon, h nagyon rossz kedve van és h szomorú. Persze ha nálunk vagyunk, akkor meg mindennap telefonálgat a "kisfiának", h mi újság van... Rengetegszer megvédi őt a barátom, kiáll mindig az anyja mellett, pedig sokszor nem érdemli meg. És ezt tényleg nem rosszból írom! Néha azt érzem, h maga körül mindenkit csak kihasznál. Sokszor már mondtam a páromnak, h picit álljon a sarkára és mondja meg anyjának amit gondol, vagy mondja meg neki, h ez számára mennyire rosszul esik.. Nem félős gyerek, sőt, de anyjától mégis tart. Előre félek, h mi lesz ha összeköltözünk, anyja majd hányszor fogja őt hazarendelni, mert ezt meg azt nem tud... Hogyan lehet ezt kezelni?
2018. jan. 26. 15:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi gátol meg abban, hogy összeköltözzetek? Szerintem akkor derülne ki igazán, hogy mennyire tud önálló férfiként élni a párod, meg hát amúgy is - két év után nem nagyon formabontó dolog.
2018. jan. 27. 11:05
 12/15 A kérdező kommentje:

10. És hol írtam, h hetekig nálunk voltunk egyhúzomban? Annyit írtam, h hetekig együtt voltunk (hol nálunk, hol náluk) és ebből kifolyólag írtam, h anyukájának sosem kellett utánunk rakodnia, mindig elrakodott. A kérdésemre kellene segítség és nem azt vesézni, h mi a normális és mi nem. A zsebembe nem szeretnél esetleg túrkálni?! Vagy esetleg felszámolni a fogyasztást, h ezt h rendezzük? Gondolom ahhoz, h kinél mennyit vagyunk, semmi közöd, mivel nem ez a lényeg :)

Az összeköltözés pedig tervben van “természetesen” :)

2018. jan. 27. 22:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Bocsi, javítom : Hol írtam, h hetekig náluk voltunk...*
2018. jan. 27. 22:24
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja értem. Nem volt egyértelmű, hogy nem egyhuzamban lógtatok anyósjelölt nyakán.

Igazából egy hisztisp..csa vagy, az ilyeneknek nincs kedvem segíteni, tippeket adni.

2018. jan. 27. 22:45
 15/15 A kérdező kommentje:
14. Az ilyenektől mást nem is vártam ;) Szóval nem törted össze a lelki világomat 😂😂😂
2018. jan. 28. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!