Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek nincs párja és ez az ünnepi időszak teljesen kikészíti?
Arra gondolok, hogy annyira jó lett volna együtt tölteni a párommal a Karácsonyt és majd most a Szilvesztert. De nincsen senkim....az én koromban meg már mindenki a szerelmével csinál mindent, én meg ezt látom és én is erre vágyom. Ebben az időszakban mindig érzékenyebb vagyok, sokkal jobban fáj a magány, mint máskor. És holnap pedig megyek bulizni, ahelyett hogy itthon maradnék kettesben valakivel, akivel szeretjük egymást. Nagyon szomorú vagyok. Vagytok még így?
20+/N
Bizony én is így vagyok vele.De nem csak az ünnepi időszak alatt,hanem mindennap ezt érzem.Teljesen mindegy számomra milyen nap,ugyanolyan szar minden egyes nap.
22/F
Én idén alig várom már h vége legyen.
Tavaly meg alig vártam, hogy lehessen :)
"És holnap pedig megyek bulizni... Nagyon szomorú vagyok."
Ne haragudj meg, tavol alljon tolem, hogy kotozkodni akarjak, de ez igy ebben a formaban az onsorsrontas tipikus esete.
Ahelyett, hogy arra gondolnal, hogy milyen jo, hogy bulizni mesz, kikapcsolodsz, igyekszel jol erezni magad, tarsasagban leszel es akar talalkozhatsz is majd egy hozzad valo fiuval, de legalabbis joval nagyobb az eselye, mintha otthon maradnal es szomorkodnal, azon keseregsz, hogy pillanatnyilag rossz a helyzet.
Persze, rossz erzes, ha az ember szeretne valamit, de pillanatnyilag nem ugy alakulnak a dolgok, mint amit elkepzel, de ha a kesergest valasztod, ahelyett, hogy megprobalnad felszabadultan jol erezni magad es a lehetosegekre koncentralni, nem pedig arra, ami eppen most nincs, akkor csak magad alatt vagod tovabb a fat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!