Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 16-20 év közötti "normális" lányok életében mindig bekövetkezik valamikor a tombolós időszak?
20 éves vagyok és igazából azt tapasztalom, hogy a gimiben, középiskolában teljesen normális, visszafogott, szerény lányok, akik megvetik a dohányzást/ivást/drogozást/bulizást/alkalmi szexet stb. (ezek kombinációit), azok egyszer kifordulnak magukból és 3-4 évig vedelnek, buliznak, kefélnek mindenkivel. Személyiségük teljesen ellentétet mutat a korábbival. Nem egy olyan lányt ismerek, akik a középiskolai éveim alatt szerények, szinte gátlásosnak látszódtak, és ezekről a lányokról hallom vissza, hogy fűvel-fával lefekszenek és hétvégéken okádásig isszák le magukat. Ez a trend manapság?
(Mielőtt fikázni kezdenétek, leszögezem, ez szubjektív vélemény, azaz senki ne gondoljon általánosításra, személyes tapasztalat beszél belőlem, amit néhány év alatt láttam a környezetemben élő lányokkal kapcsolatban.)
Én is ismerek ilyen lányt. Egy időben nagyon szerettem, de pont szemtanúja voltam a meghülyülésének.
Nekem valamiért nem jött el ez a korszak. Én középsuliban is és egyetemen sem tomboltam ki magam. Nem érzek rá késztetést. Sokat gondolkodok rajta, hogy én miért nem.
Én is abba a kategóriába tartoztam, amit leírtál: szerény, visszafogott stb. Most 20 évesen egyetemistaként nekem is eljött ez a korszak. Nem mondanám ezt elr_bancosodásnak, egyszerűen most arra van igényem, hogy néha felelőtlen lehessek, ha később már ezeket felnőttként úgysem engedhetem meg magamnak. Mondjuk úgy, most megteszem azokat a dolgokat, amiket 5 év múlva már nem akarok, mert akkor már nem fér bele. Most úgy gondolod neked erre nincs igényed és nem is lesz soha, de lehet neked is eljön ez az időszak és ez nem feltétlenül rossz. Itt is tudni kell meghúzni a határokat.
20/L
Nekem is volt ilyen korszakom,bár én azért elég sokáig visszafogtam magam.Talán ezért is éreztem úgy egy időben,hogy nah,most el kell kezdjek élni.Ez az időszak kb. 22 éves koromtól mostanáig tartott,jelenleg 27 vagyok.Mondjuk én nem ittam hányásig,és megválogattam,kivel állok szóba,de akkor is buliztam,éltem.Közben voltak kevésbé bulizós,mert párkapcsolatos időszakok is.Szerintem így élni jobb,mint besavanyodni,majd 40 évesen felrúgni egy családot,mert akkor bolondul meg az ember.
Egyébként annak a válaszolónak üzenem,aki azt írta,minden nő kva,hogy csak abból van sok,amire van kereslet.Kivételek pedig mindig akadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!