Ismerkedni szeretnék! Valami normális fiú esetleg?
Nos arról lenne szó hogy egy jó ideje magányosnak érzem magam.
És ismerkedni szeretnék : lehetőleg normális, érett felfogású fiúkkal minimum 17-18 évesekkel, akik nem egyből lefeküdni akarnak és egyebekre, gondolnak hanem tényleg megakarnak ismerni : )
Válaszotokat előre is köszönöm
17/L
az ilyen vicceket szeretném mellőzni.
köszönöm
A normális, érett felfogású fiúk alatt ugye nem valami komoly, unalmas srácot értesz? Mert én szívesen ismerkednék, csak én egy nagy troll vagyok és ezen nem változtatok. A trollságom a védjegyem.
Amúgy 17/f
szia...természetesen nem az ilyen unalmas srácokat keresem...olyat keresek aki ha tud, akkor meglehet vele mindent beszélni : ) persze nyugodtan lehet úgymond bolond, én is az vagyok :D
De ha van valami gond vagy egyszerűen csak olyan dolog amit fontos megbeszélni egy párkapcsolatban...akkor azt nagyon értékelem, ha egy olyan srác keres fel aki némely helyzetekben komolyan is tud viselkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!