Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van, akinek nincs párja és ez az ünnepi időszak teljesen kikészíti?
Arra gondolok, hogy annyira jó lett volna együtt tölteni a párommal a Karácsonyt és majd most a Szilvesztert. De nincsen senkim....az én koromban meg már mindenki a szerelmével csinál mindent, én meg ezt látom és én is erre vágyom. Ebben az időszakban mindig érzékenyebb vagyok, sokkal jobban fáj a magány, mint máskor. És holnap pedig megyek bulizni, ahelyett hogy itthon maradnék kettesben valakivel, akivel szeretjük egymást. Nagyon szomorú vagyok. Vagytok még így?
20+/N
Régen én is így voltam, ezek a napok-hetek mindig fizikai fájdalmat okoztak nekem, de már nem...
Nem mintha változott valami, mert barátnőm továbbra sincs, de próbálom elterelni a figyelmet iletve pozitívan arra gondolni, hogy "majd lesz".
32F
Gabor011!
Teljesen igazad van és én is tudom ezt, csak egy idő után nehéz mindig megbékélni mással. Fárasztó már, hogy mindig mást "kell" csinálni, mint amit szeretnék. A holnapi szilveszter biztos jó lesz, legalábbis egy darabig....szeretek bulizni, táncolni csak aztán mindig eljön az a pont, amikor ürességet érzek. Szeretném jól érezni magam, így állok hozzá, de tény, hogy van bennem egy félelem, hogy nem így lesz.
Megertelek.
De annyi minden miatt "kell" amugy is felnie az embernek, annyi mas miatt lehet szorongani, hogy nem erdemes meg egy szilvesztert is ennek szentelni, meg kell probalni felhotlenul jol erezni magad. Es ha ez sikerul egy szilveszteri buliban, akkor miert ne sikerulhetne akkor majd kesobb is?!
Szabad persze idonkent szomorunak is lenni, lehetnek nehez idoszakok, de muszaj azt is felismerni, hogy egy ponton tul a szomorkodasbol biztosan nem fog megteremtodni az a pozitiv valtozas, amire vagyunk.
Szoval nyugodtan add meg magadnak az eselyt arra, hogy jol erezd magad a borodben, az csak segithet majd az ismerkedesben is, hatraltatni biztosan nem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!