Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a női rossz tulajdonságok amitől menekülnek a pasik?
Nem vagyok hibátlan, hol olvastál ilyet?
Csakhogy én pontosan tisztában vagyok a hibáimmal. Tudom, hogy mik az erősségeim és mik a hiányosságaim. Minden ember különböző, senki nem tökéletes.
Annyi a különbség, hogy velem nincs elszaladva a ló ilyen téren és tudom, hogy nem én vagyok a legjobb pasi a világon akiért aztán bomlania kellene minden nőnek. Vagyok amilyen vagyok, valaki elfogad, valaki nem. És itt egyetlen dolgot sem külső tulajdonságora értek.
Továbbra is, nem minden egyes nőről beszéltem, hanem általánosítottam.
És, ha általánosságban valaki azt tapasztalja, hogy több a negatív mint a pozitív akkor ki lehet jelenteni, hogy inkább negatív valami mintsem pozitív.
Aki tudja magáról, hogy nem róla van az úgysem veszi túlságosan magára.
Nem általánosíthatsz, mert az csak a saját egyéni tapasztalatod. Abból pedig nem átlagolhatsz.
"csakhogy én pontosan tisztában vagyok a hibáimmal. Tudom, hogy mik az erősségeim és mik a hiányosságaim. "
Kisfiam, ha ez így lenne, rég befogtad volna a pofád.
Oh, bocsánat. Benned melyik normális és intelligens nőt tisztelhetem?
Mik azok?
Egoista, lekezelő, okoskodó viselkedés, trágár beszéd, önimádat, empátia hiánya, mindig a másban való hibakeresés.
Ehhez társulhat bármilyen hibátlan külső, bár aki ennyire végtelenül egoista, az általában el is igénytelenedik önmagát illetően, annyira szerelmes önmagába.
Aztán csodálkozik, hogy nem vonzódnak hozzá.
Tipikus eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!