Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a rossz tulajdonságok, amelyekre az exetek rádöbbentett, hogy ezen esetleg javítani kéne?
én a szakítás után jöttem rá, előtte nem mondta, nem is voltak jelei...BAROMI ÖNZŐ VOLTAM!!!!! akkor még nem ismertem az 5 szeretet nyelvet...de csak a sajátomat beszéltem és azt is erőszakosan...talán még az erőszakosra is rádöbbentett...mindig ölelgetni szeretgetni puszilgatni akartam...mindig vele lenni, annyira szerettem...
önző
türelmetlen
akaratos
erőszakos
talán ezek, de úgy érzem a 7 év depresszió megtanított, türelmesnek lenni, az utolsó 3 tulajdonságot le tudtam győzni...az önzőséget pár napja itteni válasz adás közben tapasztaltam meg először...de az önzőség nagyon zavart, mert úgy éreztem, hogy a nagy szeretet éhségem miatt nem fogok tudni élethosszig tartó kapcsolatot kezdeni, mert elszúrom mindig ezzel a hülye tulajdonsággal...remélem összejön és sikerül egy elég türelmes lányt találnom aki tolerálja és segít megváltozni ha esetleg további rossz tulajdonságaim lennének...
21F
Ugyanez mint az elsőnél,csak én lány vagyok.
Én is ott rontottam el hogy túlzottan birtokolni akartam a barátomat,mindig bújtam hozzá,neki meg sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!