Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tűnt a helyes énkép és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűnt a helyes énkép és önértékelés?

Figyelt kérdés
Engem elborzatsz, mikor sokszor látom, hogy vannak emebrek, akik szerintem vagy extrém sok önbizalommal rendelkeznek, vagy az önértékelésük valahol az egekben lehet öltözködésük és "szerény szövegük" stílusuk alapján. Pl gondolok itt arra, hogy a lányok 100 kilósan cicanacit/ feszülős ruhát vesznek fel, a pasik 0 izommal izompólóban mászkálnak.Ilyenkor nem értem, hogy nekik ismerőseik, szüleik, vagy barátaik nem szólnak, hogy lehet, hogy ez nem neked való és vegyél fel inkább mást? Vagy ők elhiszik magukról, hogy márpedig ők tökéletesek és náluk szebb-jobb ember nincs és a szüleik, ismerőseik meg adják alájuk a lovat? Igazából csak azért, nem értem ezt, mert a helyes önértékeléssel és énképpel rendelkező lányok/pasik, akik teszem fel tudják magukról, hogy márpedig ők nem bombázók/ adoniszok, hanem "csak" átlagosak, nem vesznek fel feszülős cuccokat, meg izompólót, mert tudják, hogy az nekik nem áll jól, ők most valamilyen szinten hátrányban vannak ezen társaikkal szemben, még akár partner keresés terén is?

2018. jan. 25. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Ezt köszönheted a felgyorsult világunknak, az internetnek, közösségi oldalaknak és a reklámok agybutító hatásának. Mindenki like-okban, ismerősök számában, trendi, menő cuccokban, vagány autókban mérik az élet szépségeit. Épp ezért öltöznek fel egyesek úgy hogy szívem szerint képen röhögném őket, csak félő, hogy nem fognák fel, minek szólt a nevetésem. Egyre jobban butul a társadalom, egyre inkább a külsőségek számítanak és az érzelmi intelligencia ezzel arányosan zuhan... sajnos...
2018. jan. 25. 12:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek van stílusa, egyénisége. Sosem értettem miért kell másokat lenézni. Ha valaki túlsúlyos, attól még joga van csinosan, divatosan öltözködnie.
2018. jan. 25. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy nem hozza a "általánosan elvárt és mindenhonnan folyó" hiperszuper küllemet valaki, még lehet elégedett önmagával. Hadd öltözködjön úgy, ahogy neki tetszik. Ez egyfajta önkifejezés. Ő csak azonosul a stílusával, azzal ami neki épp tetszik.

Ha így érzi jól magát akkor csinálja csak.

Abban pedig teljesen igazad van, hogy az "ilyenek" hamarabb találnak párt is maguknak.

2018. jan. 25. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Az mind szép és jó amit írnak itt sokan, de ne is értetlenkedjünk már. Egy durván elhízott ember ne akarjon már S-s pólót hordani, mert rohadtul nevetséges lesz (márha sikerül szakadás nélkül felvenni). Megteheti!! Csak röhejes lesz.

Szóval a lényeg az lenne, hogy ismerjük már magunkat és a testünket és annak megfelelően öltözzünk és ez nem a térdgatya kategória, hanem amikor a narancsbőrű elhízott nő feszülős ruhába jár vagy az S -s méretű srác mászkál az XL -es pólóba azt úgy fest ettől, mint egy gyerek.

Lehet ezt csinálni. Senki se tiltja, csak a lényeg, hogy miért ba$znak ki ezek az emberek saját magukkal? A nagy ego vagy csak ízlés ficam?

2018. jan. 25. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!