Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mérnöki karokon általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mérnöki karokon általában sok a helyes fiú, vagy inkább a csúnyácska kockák tolonganak?

Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 18:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Hmmm szuper jó pasik a mérnökök :-)
2017. dec. 25. 18:58
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Milyen mérnökök? Van ám több tucat kar.
2017. dec. 25. 19:03
 3/16 anonim ***** válasza:
76%
Mi köze a kettőnek egymáshoz? Mióta függ össze az érdeklődési kör és a külső megjelenés?
2017. dec. 25. 19:03
 4/16 anonim ***** válasza:
9%
Ha azt mondjuk, hogy csúnya az összes akkor nem mész mérnöknek? Van kocka is de az a kisebbség a legtöbb normális és nem üres szépfiúk.
2017. dec. 25. 19:06
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Vegyes. Nekem pl barátom helyes (szerintem :D van olyan barátnőm, aki szerint olyan mint egy T-rex, meg olyan is, aki szerint jóképű XD) de van olyan csoporttársa, akin csak lestem. Ilyen extrán sztereotipikus kocka srác. De szerintem mára már nem feltétlen igaz ez a mèrnök/infós karon sok randa kocka sztereotípia. Miért kérdezed?
2017. dec. 25. 19:10
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Hol kell a felvételi jelentkezési lapon beikszelni a külső megjelenést? Csak szerintem baromság általánosítani? Úgy beszéltek erről, mintha az egyik a másikat kizárná. Helyes kockát nem láttatok még? Vagy ronda színészt? Vagy szép mikrobiológust? Vagy csúnya tanárt? Miért keresünk ott összefüggést, ahol nincs???
2017. dec. 25. 19:11
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Minden karon csunyacska koclak tolonganak, kiveve tesis szakokon, de azok meg parasztok. Offos nagyon a pasizas egyetemen. Aki jol nez ki, az kb mindig foglalt.
2017. dec. 25. 19:13
 8/16 Heart of Darkness ***** válasza:
71%
Első kézből mondhatom, hogy nagyon változó a felhozatal.
2017. dec. 25. 19:32
 9/16 anonim ***** válasza:
29%
Manapság - amióta már nem elég különc zseni szakembernek lenni, hanem a karrierépítés során is elengedhetetlen a jó kommunikációs képességgel kiegészült pozitív megjelenés az állásinterjúk világában - elenyésző számban vannak csúnya/alacsony kockák még az infó képzéseken is. Különösen igaz ez amióta annyira népszerű ez a motiváción/pozitív életképen alapuló önmegvalósító életfelfogás (life coach, motivációs tréningek stb.), az alapból vonzó embereknek rég nem látott önbizalmuk van és ma már fokozottan érvényes a szépség=siker összefüggés. A gépész- vagy vegyészmérnök képzéseken meg korábban is sportos, okos életképes talpraesett jópasik jártak. Én például csak 170 cm vagyok és ronda, sovány, de meg is látszik a sikerességemen, hiszen elég nagy esély van rá, hogy nem tudom befejezni az egyetemet, míg a magas, jóképű csoporttársaim már kivétel nélkül rég végeztek, menő cégeknél dolgoznak és szép/csinos barátnőik vannak.
2017. dec. 25. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
27%
Ha ez alapján döntesz a továbbtanulásról, akkor egy mérnöki karról az első félév után kibuknál.
2017. dec. 25. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!