Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek fura lenne, ha megtudnátok egy 20 éves lányról hogy még nem volt barátja? Ha igen, miért?
Párommal mikor megismerkedtem 23 éves voltam, és még nem voltam pasival. Nem volt neki fura, sőt, örült neki, hogy szűz voltam.
Szóval nyugi, ne ezen parázz kérlek.
Abban egyet értek az útólsóval hogy nagyon sok veled egy idős (+/- 2-3 év) lány van akinek barátja nem volt de egy tucat srácon túl van.
De én is (19) és egy barátnőm is a te cipődben járunk már ha te is azok közé tartozol aki majd a barátjával veszti el.
A barátnőm 20 évesen 1,5 éve ismerkedett meg a barátjával aki örült neki.
Én most ismerkedek egy olyan sráccal aki 9 évvel idősebb de nem zavarja.
Mert az hogy nem volt barátod nem azt jelenti hogy félsz vagy van oka egész egyszerűen a közösségi oldalas szia teccel meg belyősssz nem jön be neked se.
majd eljön a férfi.
de azert lehet nem kell hazzaságig húzni sem.
jó párkeresést és néz furán te arra aki ezt furcsálja.
24 évesen saját döntésemből adódóan nem voltam senkivel,[csókig sem] így nekem nem fura...nekem a házasság előtti szex a fura..ennyi
a piros kéz nem távolítja el a választ :P
... csakumondom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!