Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lányról megtudnátok hogy bokszol zavarna?
Figyelt kérdés
Vagy igazából nem érdekelne titeket, hogy mit sportol mert például jó az alakja vagy szép az arca vagy jó fej?:)
16/L
2014. febr. 21. 20:47
1/9 anonim válasza:
Nem különösebben zavarna a dolog, de azért örülnék, ha nem bucira vert fejjel jönne haza.
3/9 anonim válasza:
nem zavarna!Kimondottan vonzana!Szeretem a bunyós csajokat!
4/9 anonim válasza:
Ne hülyéskedj, nem zavarna :D Én is boxoltam meg szeretek is még, szóval előny is lenne. :DD
17/F
6/9 anonim válasza:
Nem zavarna, de előbb lenne hátrány, mint előny.Bár önmagában az, hogy sportol valamit, becsülendő.
8/9 anonim válasza:
Nem zavarna, de nem akarom összeverve látni EGYSZER SEM!
És nem nagyon csinálnék/mondanék olyat, amivel neki baja lehet..
9/9 Pretty_Fighter válasza:
Már miért zavarná őket? Akit ilyen zavar az jó hülye lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!