Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt szűz férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt szűz férfiak?

Figyelt kérdés

2018. jan. 22. 08:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél?
2018. jan. 22. 23:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem sok van itt...
2018. jan. 22. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
ja
2018. jan. 23. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Az aszcendensem még nem tudtam elveszíteni :D
2018. jan. 23. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Napi szinten nézve, szeptember 16.-án születik a legtöbb ember, havi bontásban pedig július van az első helyen szeptember a másodikon. Tehát nagyon sok szűz aszcendensben született van még a GYIK-en is.

(áprilisban és februárban születnek a legkevesebben)

Én magam is szeptemberi szűz vagyok. Kínai szerint pedig disznó- föld.

2018. jan. 28. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha nem aszcendensre gondoltál, hanem szexuális szűzre, akkor nem ártott volna ezt a kérdésben is feltüntetni!

Barti körben kettő felnőtt szűz férfit ismerek. Egyikük kismértékben szellemi fogyatékos. Jó fej, de amolyan Forrest Gump. (bár neki volt nője, gyereke, de nem rajta múlott) Másik ismerősöm, aki 44 éves aszexuális, egyáltalán nem érdekli a szexualitás semmilyen formája. Fotóművész, nagyon sok szép nő veszi körbe, néha jóképű férfi modellek is, de egyik egyikhez sem vonzódik. A szépséget imádja, nagyon érzi, ami fotóin megmutatkozik, de testiségre nem vágyik.

15 éve ismerem, jó barátom, de négy gyermekes apaként nehezen fogom fel magam is ezt a helyzetet.

Szerintem, abban az esetben, ha valaki középkorúan még mindig szűz, ha igénye van rá és erőt vesz magán, akkor változtathat helyzetén bármikor!

2018. jan. 28. 14:24
 17/17 anonim ***** válasza:

Az a kérdés valaki hormonálisan vagy tudatosan sem kívánja.

Mert vannak nők akiknek a nemi éréssel jön és utána meg meghal a vágy és max a kedvesüknek megteszik,szörnyű.

Valaki meg függetlenül a nemétől,kiskorától már tudatosan vágyik rá nemi érése előtt és a klimax után is tudatosan serkenti magát.

2018. jan. 28. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!