Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ijesztő számotokra vagy inkább kihívás, ha egy 23 éves lány szűz és még soha nem nyúlt magához se?
Egyetértek, az, hogy nem voltál még senkivel az nem nagy dolog, de hogy még a saját testedet se voltál hajlandó felfedezni, na az a nagyobb probléma, sőt, ezek szerint még kíváncsiságot se éreztél iránta, tehát nem is vágysz a szexualitásra.
Egyébként pedig Magánügy!!!
Én is 23 évesen (nő vagyok) veszítettem el a szüzességemet.
Hogy nem maszturbál valaki, az számomra is képtelenség.
Viszont nekem az sem veszi ki jól magát, hogy 23 évesen még szűz.
Nem azt mondom, hogy emiatt szóba sem jöhetne, de úgy vettem észre, aki ennyi idősen még szűz, ráadásul nő létére, ott valami más van a háttérben és csak szenvedés lenne a dologból.
Nálam is roppant taszító volna, ha a saját tested nem ismered, zéró szexuális vágyad van és 23 évesként felmerül benned ez a kérdés. Ne haragudj, de nem működne a szex, mert lövésed sincs az egészről és egyértelmű, hogy még csak nem is nagyon érdekel, hiszen még magadhoz sem nyúltál soha. Ha vallásos vagy, annál rosszabb, mert még bűntudatod is lenne miatta. Számomra ez visszataszító.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!