Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ijesztő számotokra vagy inkább kihívás, ha egy 23 éves lány szűz és még soha nem nyúlt magához se?
Ijesztő, nagyon is.
Én is szűz vagyok, de maszturbálás nélkül idegroncs lennék. Kell az a kis plusz élvezet.
Én is kisebb koromban éreztem először élvezetet, igaz akkor még nem "jött semmi" érthető módon, az csak jóval később 12 évesen volt.
A második kijelentésed megdöbbentett... Lehet velem van a gond, de nem tudom elképzelni, hogy ez mégis miként lehetséges?
Erősen gyanítom, hogy valami vallási dolog van a hátterében és az nálam már alapból kizáró ok.
Attól tartok, hogy ez közelebb van egy lehetetlen küldetéshez, mint szimpla kihíváshoz
Valószínűleg béna, gátlásos, tapasztalatlan, félénk, sztereotípiáktól, vagy vallástól károsult, esetleg önértékelési zavaros is, szexualitáshoz nem sok fogalma van, stbstbstb
De ha okos, kedves csaj, esetleg segíthetek neki.
Le lehet pontozni, de attól még így van.
Nem nagyon tudom elképzelni... mármint azt, hogy ismerkedési fázisban az volna a téma.
Ha meg már ágyba kerülünk, akkor se ijesztő, se kihívás - több figyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!