Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Jófiút vagy rosszfiút választanátok?
Persze attól függ, hogy mire (szexkapcsolat, randizás, komoly párkapcsolat, stb.), most ebben a helyzetetekben egy kedves, figyelmes, "jófiút, vagy egy izgalmas, kalandos "rosszfiút" választanátok?
Attól most tekintsünk el, hogy van párotok, tegyük fel, hogy nincs.
Jófiút mindenre.
Engem is elcsábítottak a Hollywoodi filmek rosszfiúi úgy 21 éves koromig és eggyel sokáig is jártam.
Komolyan mondom, soha többet, semmire. Már abszolút nem vagyok képes vonzódni hozzájuk. Ha visszagondolok az elmúlt évek randijaira, exre, egy vagy több éjszakásaira, mind elég jó fiú volt.
Bár itt a jó fiút mások egy automatikus unalmas lúzernek hiszik, pedig attól még egy pasi lehet izgalmas, hogy nem egy szoknyapecér motoros bunkó.
"#6 Itt az élő példa hogy a legtöbbötök miután kidugta magát, "megkomolyodik" a 30-as éveire amikor már gyerek kell neki. Ennél szánalmasabb dolog a világon nem létezik."
a nők mindig elszólják magukat.
A jófiút mondják, de a rosszat választanák, jófiút akkor, ha már megvan/úton van rosszfiútól a gyerek, és kell egy balek, vagy ha már nagyon csörög a biológiai óra.
A figyelmes az a nőknek unalmas, ezért nem igazán lehet keverék.
Mondom ezt egy cordurás motoros ruhás jófiúként, aki nem dicsekszik azzal hogy milyen nő volt meg, sőt semmivel nem dicsekszik, nem is egykerekezik, csak túrázgat mindenfelé, esetleg szerpentineken döntöget :) Ezért észre sem veszik a nők.
Jófiút: mert nem szeretem a zűrt és félteném, hogy baja esik.
A párom normális, nyugis férfi, az életemet is rábíznám. A szexben viszont elképesztően szenvedélyes, határozott, irányító, mint egy "rosszfiú".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!