Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak ti melyik lányt valasztanatok?
Figyelt kérdés
1. Könnyen kapható szexre, de nem csalna meg sose senkit, sok minden erdkekli, odaadó, őszinte, érzékeny de nem hisztizik mert nem az van amit ő szeretne, nem féltékeny típus.
2. Hónapok -vagy majdnem egy év- kellenek a szexhez, ezt előre el is mondja, azt is hogy miket nem fog megtenni. Féltékeny tipus, szűk látó körü, szeret okoskodni, házsártos.
2018. jan. 6. 15:19
2/17 anonim válasza:
Az első csúnya vagy önbizalomhiányos! Azt hiszi te vagy az egyetlen lehetősège.Ha nem tesz a kedvedre vége az életének.
5/17 A kérdező kommentje:
En vagyok az első. Sokan mondjak hogy szep vagyok meg én se latom magam csúnyának. Igaz hogy lehetne kicsivel tobb önbizalmam de sokkal tobb van mint regen volt. Az a bajom h szarul esik az hogy azert mert nekem is vannak szexuális igényeim azert ribikent kezelnek.
2018. jan. 6. 15:53
6/17 anonim válasza:
Kedves kérdező: A könnyen kapható szexet gondolom úgy érted, hogy az adott pároddal, mert így a sose csalna meg senkivel kicsit érdekes kontextusba helyeződne a dolog!? :D
8/17 A kérdező kommentje:
És nem erzem azt hogy kizarolag egy ferfi létezik. Sokszor tobb akar ismerkedni egyszerre. Egyszeruen olyan vagyok az emberekkel amilyen. Ha megbecsüli megbecsüli ha meg nem keressen mást. Csak jol esne ha nem én lennek meg azert is hibas hogy orban Viktor van
2018. jan. 6. 16:02
9/17 A kérdező kommentje:
#6 igen ugy
2018. jan. 6. 16:03
10/17 Heart of Darkness válasza:
Az elsőt.. kell a francnak ostoba barátnő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!