Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok, hogy megtujdátok, ki életetek párja, de (. ) mit választanátok? (többi lent)
Tehát megtudhatnátok, ki az a személy, DE az hogy megtudjátok, az azt vonná maga után, hogy nem lenne felhőtlen a kapcsolatotok, azaz még annyira sem, mint előtte lett volna, konfliktusok lennének, stb... de attól ugyanúgy ő lenne életetek párja, nem csalna meg senki senkit, DE sűrűn lenne veszekedés, nézeteltérés.
Mit választanátok?
Inkább bíznátok a szerencsére, ami azt is jelentheti, hogy elkerülitek egymást azzal a személlyel, és helyette olyannal sodor össze a sors, aki akár meg is csalna titeket, vagy úgy tűnik, ő a nagy ő, de mégsem, mert elváltok a végén, stb stb
Vagy megtudnátok, hogy ki az, akit nektek szánt a sors, de akkor konfliktusokkal tele kapcsolatotok lenne...
Nos?
Ez egy Jolly Joker kérdés, mert ha megtudom kit szánt nekem az élet azt is megtudom, hogy kit kell 1 km-re elkerülni.
A viták természetesek egy kapcsolatban, hogy néha van súrlódás vagy feszültebbek vagyunk. De ha az életünk erről szólna akkor jobb lenne mindenkinek ha nem jönnék össze.
Másrészt nem hiszek abban hogy létezne egy számomra teremtetett férfiú. Jobb szeretem azt a felfogást, hogy vannak akivel passzolunk és van akivel nem. Így a másik fél is találhatna mást akár akivel jobban passzol... és pont ezért tudom becsülni a párom, mert a lehetőségei ellenére velem van.
Az pedig, hogy a nem megcsalást az igaz szerelemmel és a nagy ő fogalmával keverjük csak arra enged következtetni hogy fiatal vagy. Mert én ismerek olyan kapcsolatott ahol a felek nem léptek félre soha de pokol az életük. Vannak rosszabb dolgok is a megcsalásnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!