Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/59 anonim 

válasza:

Egy átlagos, eb@szott tini p!csa vagy.
32/59 anonim 

válasza:

Nagyon szép vagy, csak kár, hogy fekete-fehér a kép!
33/59 anonim 

válasza:

Szerintem nagyon csinos vagy, és idősebbnek nézel ki a korodnál.
15/L
34/59 anonim 

válasza:

Szia!
Szerintem gyönyörű arcod van! :)
Bár,hogyha elfogadsz tőlem egy tanácsot,szerintem bátran viselj színes vagy színesebb ruhákat:)
És én a helyedben vágatnék egy fokozatos hajat.Tuti te lennél a legjobb csaj a környéketeken.;)
18/L
36/59 anonim 

válasza:

szerintem ezt a ruhát felejts el, főleg ezt a zoknit. nagyon gáz ez az emo stilus vagymi akar lenni. a lábaddal kezdjál vmit.. mert nem ez így nempálya. a hajad semtetszik. de az arcod szép. és vmi szinesebb ruhákat is felvehetnél. ahogy már elöttem leírták már.
17.F
37/59 anonim 

válasza:

Szerintem szupi vagy. Sunáználak!
33/f
38/59 anonim 

válasza:

Jó, hogy felmerted magad rakni! Nem sokan teszik meg, aranyos vagy. Mely országban laksz?
39/59 A kérdező kommentje:
Köszi!:).Románia:P
2010. jún. 13. 00:05
40/59 anonim 

válasza:

Elég tré. Sz@r beállás, sz@r stílus + nagyon kislány vagy még
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!