Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Él itt valaki poliamórikus kapcsolatban?
Én igen.
Kb 4 éve, 3 nővel élek együtt.
Nem ennek indult az egész, hosszú kapcsolatok szülték.
Egyre jobban összecsiszolódtak, barátnők lettek, majd a végére kialakult ami most van.
Nincs beosztva ki mint csinál, van amikor én főzök 7 emberre mert én érek haza korábban, és van amikor a lányok.
Egyiknek van egy lánya első kapcsolatból, nekem két fiam a legelső házasságból.
Nem panaszkodom, és szerintem ők sem.
Mindenben segítünk egymásnak, és a gyerekeknek is.
Amikor Édesanyám meglátogat, mindig felhozza, hogy hogyan tudunk ilyen harmóniában együtt élni.
Szexuális téren az emberi természetből fakadóan néha vannak féltékenykedések, de nem tart sokáig, megoldom ha lehet.
Mielőtt megkérdeznéd, szabályok közé szorítottuk, egy nap csak egyikkel szeretkezem, és nem, nem volt többes (nem is lesz). Volt részem benne nem velük egyébként, annyira nem vonz.
Sokszor beszélgetünk arról, hogy nem értjük hogyan kerültünk ebbe a helyzetbe, de a vége mindig az, hogy mindannyiunknak sokkal nagyobb biztonságot ad ez mint egy monogám kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!