Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni egy ilyen kapcsolatban? Részletek a leírásban!
Te tetted be a felnőtt párkapcsolatba: viselkedj úgy!
Tedd helyre a szüleid, hogy ebbe ne szóljanak bele, nem nekik kell kedvelniük, hanem neked. Azt akarják, hogy januári hidegben a híd alatt dugjatok vagy a parkban? Rendben. Akkor se szakítotok.
Ezt előadja otthon a pasid is.
Aztán ugyanúgy mentek egymáshoz, mint eddig, és igyekeztek gyorsan elköltözni.
Szüleid mit mondanak MIÉRT nem kedvelik? Az ő anyja mit nem kedvel benned?
Itt a türelem a megoldás.
Igen, azt fontos lenne tudni hogy ők téged, illetve a te szüleid a barátodat miért nem kedvelik...
Amikor még otthon laktam nemek is volt ilyen barátnőm akit apukámék nem kedveltek, de aztán elfogadták nyögvenyelősen...
Enyem se fogadja el mai napig, egyiket se, pedig 44 vagyok.
Ha arany elete lenne es latnam tok boldog, akkor mar talan elismernem hogy idosebb letere tud vmit . De apammal orok haboruban elnek, nem volt nekem pozitiv a kettejuk kapcsolata, szoval hallgasson csak.
Ez van, majd akkor lesztek együtt, ha összeköltöztök.
Tudod, mindenki azt enged be a házába, akit akar, és aki neki nem szimpatikus azt nem kötelező elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!