Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni hosszabb kapcsolatban a barátnőmet a hármas szexre, vagy a párcserére?
Elmondod neki, hogy szeretnéd kipróbálni és mit szól hozzá.
Ha van benne minimális értelem akkor normálisan válaszol rá valamit, ha pedig nincs akkor jön a hiszti és a gyakoris kérdés, hogy "a pasim hármasban akarja csinálni, ez a szemét disznó!". A sok droid pedig majd tapsra bólogat, hogy ez már nem a önzetlen, mindent elsöprő, mérhetetlen szerelem és hogy mennyire bunkó vagy.
Ha oly betegek igényei, mint tiéd-ismerned kell, akkor megkérdezed.
Ha ő normális, akkor sehogyan, mert egyből kibat téged.
Esetleg este nézzetek együtt "ilyen" beavatós filmeket s véleménye biztosan szóban is lesz róla...
Miért lenne ez beteg utolsó?Mert neked nem fér bele?
Ha rá kell venni akkor sehogy, felejtős.
40N
# 4
Mert érzelmi nyomorékságra-éretlenségre utal s a másikat is csak feleannyira tartja-becsüli a kapcsolatban.
Igaz, nem írta a kapcsolat jellegét..., de nyitottnál, minek e kérdés akkor...
Rávenni nyilván sehogy: vagy érdekel valakit a többes dugás, vagy nem. ( Egyébként engem sem? szenvedéyes lélek vagyok, de a szex az intim, teljesen átadom magam a másiknak. Borzonganék attól, hogy nem egy, hanem 1 vagy több emberrel kellene szexelni.. )
Gondolom, már beszéltetek a témáról, és tudod az álláspontját ( ezért akarod "rávenni").
Esetleg ha valamennyire nyitott rá, és te elmondod az álláspontodat neki, hogy te miért akarod.. Máskülönben ha teljesen elhatárolódik ettől, akkor fejre is állhatsz.
Hm, mintha a párom írta volna ki a kérdést...
Mi nagyon sokat beszélgetünk erről, mert valahol engem is izgat a téma, de tudom, hogy gyakorlatba már nem tudnám átvinni, mert onnantól kezdve teljesen máshogy éreznék a párom iránt.
Ha erőltetni kell, hagyd! Nem szabad belevinni olyan dologba, amit nem szeretne, de csak miattad megteszi. Abból csak baj lesz, még ha bele is egyezik, a gyakorlatban tuti kiborul és nagyon csúfos vége lesz a hármasnak.
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!