Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni hosszabb kapcsolatban a barátnőmet a hármas szexre, vagy a párcserére?
Figyelt kérdés
2018. jan. 6. 22:31
11/14 anonim válasza:
Velem a parom fokozatosan probalta megertetni, hogy ez mirol szol, hogy kell elkepzelni. Es egyszer lementunk egy ilyen klubba, ahol ez termeszetes dolog. Nem mennek nyilvan rendszeresen, de nem bantam meg.
12/14 anonim válasza:
Engem vonzott, de barátom határozottan elutasította, szóval többet nem hoztam fel a témát. Utána belegondolva lehet nem lett volna jó vége. Szerintem nagyon határozottan kell akarnia valakinek ezt, akkor van rá készen, egyébként meg sérülnek a felek.
13/14 anonim válasza:
Tökmindegy sérülnek-e. A kérdező kb 20 éves lehet. Ha már ebben a korban meg akarja csináltatni mással a csaját, akkor ott nincs semmilyen szerelem.
14/14 anonim válasza:
Képzelem,hogy a kérdező mennyire szeretheti a barátnőjét.Nem lennék szegény lány helyében. Jobban járna, ha keresne egy normális, tisztességes férfit aki megbecsüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!