Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni hosszabb kapcsolatban a barátnőmet a hármas szexre, vagy a párcserére?

Figyelt kérdés

2018. jan. 6. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Velem a parom fokozatosan probalta megertetni, hogy ez mirol szol, hogy kell elkepzelni. Es egyszer lementunk egy ilyen klubba, ahol ez termeszetes dolog. Nem mennek nyilvan rendszeresen, de nem bantam meg.
2018. márc. 20. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Engem vonzott, de barátom határozottan elutasította, szóval többet nem hoztam fel a témát. Utána belegondolva lehet nem lett volna jó vége. Szerintem nagyon határozottan kell akarnia valakinek ezt, akkor van rá készen, egyébként meg sérülnek a felek.
2018. máj. 18. 18:07
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Tökmindegy sérülnek-e. A kérdező kb 20 éves lehet. Ha már ebben a korban meg akarja csináltatni mással a csaját, akkor ott nincs semmilyen szerelem.
2018. aug. 30. 09:35
 14/14 anonim ***** válasza:
61%
Képzelem,hogy a kérdező mennyire szeretheti a barátnőjét.Nem lennék szegény lány helyében. Jobban járna, ha keresne egy normális, tisztességes férfit aki megbecsüli.
2018. aug. 30. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!