Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a taszító egy kövér pasiban, mi az ami miatt nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Mi a gond azzal, hogy súlyfeleslege van és nem szereti a sportokat? Attól még tud szeretni és lehet vonzó is, most attól, hogy nem címlapból lépett elő.2018. jan. 18. 19:52
31/36 anonim válasza:
Vegyél természetes eredetű tesztoszteron krémet!
32/36 anonim válasza:
Szerintem az régen rossz, ha nem magad miatt akarsz jól kinézni és egészséges lenni, hanem valaki más miatt. És egy lány se szereti az olyan férfit, aki rá akar támaszkodni és tőle akar energiát elszívni. Tegyél valamit végre magadért.
33/36 anonim válasza:
A kövérségben az, hogy nem tetszik a lógó has és a pasicici látványa, nem tudom szexuálisan vonzónak találni. Akkor meg veszett fejsze nyele.
A te személyiségedben meg az, hogy nyafogsz és képtelen vagy önmagadért a minimális elvárható áldozatot meghozni. Nekem még nincs gyerekem és urambocsá' nem az anyukád akarnék lenni, hogy tutujgassalak meg keresztül rugdaljalak kínkeservesen valamin, amire magadtól nincs elég erőd és/vagy motivációd.
34/36 anonim válasza:
Biztos rosszhelyen keresgélsz.Vannak nők,akiknek tetszenek a testes pasik.
Nekem nem tetszenek,mert szàmomra valamiért nem ez az ideàlis.Mint ahogy vannak akik a fiatalabbak,masok az idősebbet szeretik.
35/36 anonim válasza:
Szerintem semmi taszito nimcs benne:) soot en imadom ha mar log is az a pocak. Nekem a 120kgtol kezdodik altalaban egy pasi. Persze az alatt se kuldom el oket. Csak legyen (nagy) pocakja:) 20/L
36/36 anonim válasza:
9# Nincs szükségem gyámság alá szoruló óriáscsecsemőre, akit én nevelgessek, diétáztassak, mozgásra citáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!