Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a taszító egy kövér pasiban, mi az ami miatt nem tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Mi a gond azzal, hogy súlyfeleslege van és nem szereti a sportokat? Attól még tud szeretni és lehet vonzó is, most attól, hogy nem címlapból lépett elő.2018. jan. 18. 19:52
11/36 anonim válasza:
Nem az anyja vagyok. Egy felnőtt férfi legyen annyira önálló, hogy ezeket magától teszi..
12/36 anonim válasza:
Én nem motiválnék senkit. Ha lenne rá igénye, akkor eddig is figyelt volna magára.
13/36 A kérdező kommentje:
#11 De egyedül nem mindenkinek van motivációja és csak egy kedves, megértő nő kéne mellé, aki motiválja, szeretetet ad neki és azon van, hogy jobban nézzen ki és egészségesebb legyen. Ez ilyen nagy kérés?
2018. jan. 18. 20:16
14/36 anonim válasza:
Tudod, aki le akar fogyni, az önmagáért fog lefogyni és neki elég motiváció az, hogy kitűzi célként és megvalósítja.
Őt nem kell noszogatni, meg motiválni, ő maga talál elég motivációt.
De te egy lusta motiválatlan ember vagy. Kész és pont.
Változtass a hozzáállásodon!
15/36 A kérdező kommentje:
De miért vagytok ilyen türelmetlenek, miért nem vagytok kedvesek? Egy igazi nő kedves és motivációt ad a párjának. Nem csak ebbe, azért is, hogy boldogabb legyen jókedvűbb, egy férfi csak egy nő mellé tud teljes lenni. Mi ebben a gáz?
2018. jan. 18. 20:19
16/36 anonim válasza:
Az a gáz, hogy egyedül egy életképtelen sz..r vagy, és ezt képtelen vagy felfogni és beismerni.
Most te azért akarsz lefogyni, hogy a párodnak tetszél? Meg miatta? Nem magad és az egészséged miatt? Hát, elég nagy bajok vannak a fejedben, nem csoda, hogy egyedül vagy. Kinek kéne ilyen alak!
17/36 anonim válasza:
Ha a partner is kövér, akkor esetleg együtt lehet egymást motiválni. De ahogy én kinézek, azt várom el a másiktól is. Én nem tutujgatok senkit. Ő teste ő döntése, de akkor nem illünk össze és kész.
18/36 anonim válasza:
Fordítsd meg a sorrendet Pufi. Fogyj le lesz csajod, ilyen qrva egyszerű.
19/36 A kérdező kommentje:
Nagyon gonoszak vagytok! Ennyit ér nektek a másik? Mintha egy darab hús lenne? Tudjátok vannak érzéseim és nem félek ezeket megosztani. Nekem egy szerető társra van szükségem, aki megszeret és együtt futnánk együtt főznénk jókat és már jobb lenne a kedvem. Mindketten jobban néznénk ki és egészségesebbek lennénk. Nincs erre egyedül motivációm, olyan elveszettnek érzem magam amúgy is. Mindent megtennék azért, hogy megszeressen úgy, ahogy vagyok és azon lennék, hogy ő is jól érezze magát velem, szeressük egymást.
2018. jan. 18. 20:25
20/36 anonim válasza:
Én futok heti 2-3 alkalommal 4-5 km-t, olykor bringázom is és havonta megyek túrázni minimum 10-12 km-t, egészségesen eszek és mégis van 7-8 kg feleslegem. Erre varrjatok gombot! Mondjuk rajtam kevésbé látszik, mert átlagnál jóval magasabb is vagyok. Úgyhogy csínján a kövérezéssel lányok, oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!