Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi a taszító egy kövér pasiban, mi az ami miatt nem tetszik nektek?
Szomorú lehet belátni, de a nők nem tartoznak neked semmivel, nem azért vannak, hogy a te életedet jobbá tegyék vagy segítsenek rajtad. Ők is a saját örömükért élnek, saját jogon. (De mondhatom csúnyábban is: Women don't own you shit.)
Nem fognak a két szép szemedért meg a finom lelkedért életmódváltani és együtt élni veled, ha nem tetszel nekik vagy nem jöttök ki. A pina nem alanyi jogon jár. Ha nincs egyedül motivációd, akkor keress magadnak egy fogyis csoportot, ahol lehet egymást segíteni, de ez a nyifinyafi, meg hogy másra kened a felelősséget (azért nem fogysz le, mert nincs barátnőd) az gáz.
Feltételezem amúgy, hogy ugyanaz nem tetszik nekik a kövér férfiakban, mint a férfiaknak a kövér nőkben. A kövér nőkkel is ugyanez a helyzet, elég sok férfinél kizáró ok, ha valaki túlsúlyos.
Jaj kérdező, sok a rizsa és a rinya.
Te összejönnél olyannal, akitől undorodsz, de állítása szerint kedves aranyos, törődő?
Képzeld, párom kedves, aranyos, törődő, segítőkész, ÉS nagyon fontos számára az egészséges mozgásban gazdag életmód. Nem dohányzik, nem iszik alkoholt.
Minek vesződjünk olyannal, aki nem vonz külsőre, mikor találunk úgyis olyat, aki mind külsőre és belsőre megfelel nekünk? Nos?
" Nincs erre egyedül motivációm, olyan elveszettnek érzem magam amúgy is. "
A nőknek pedig arra nincs motivációjuk, hogy férfit faragjanak belőled. Vagy az már az ő bajuk?
Együtt futnánk? Komolyan?
Napi 5 km menni fog? Csak úgy a poén kedvéért setáld le. Egy órán belül nem tudod magad végigvonszolni ilyen távon!
Vagy úgy gondolod, hogy 20 percig futok én is, te is, aztán majd utolérsz busszal?
Ott kapnál szívrohamot az első métereken.
Ez az, ami nem vonz egy kövér pasiban. Agyonnyom, szuszog, folyik rád az izzadtsága, miközben próbál mozogni szex közben. De nincs benne annyi szufla, és a saját magát nem bírja el.
Én szeretek dugni. Úgy igazán vadul, fék nélkül, akár egész este, minden lehetséges pózban. Hidd el: te azt se bírnád. És esélyes, hogy ott halnál meg szívrohamban. Ha szerencsém van, akkor rám esel, én meg megfuladok alattad.
Hát hiányzik az nekem?!
Az én párom nem vékony, sőt! Mégis imádom, és kívánom. Izzad szex közben persze. Ha bevadulunk, én is, pedig még a hatvan kilót sem ütöm meg :D
Ráadásul nálam nem is úgy indul a dolog, hogy megkívánok egy testet, és akkor megismerem. Előbb megismerem, megszeretem, és akkor minden porcikáját imádom, akarom. Nem egy darab hús, hogy a mérleg alapján válasszak a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!